Θα κυκλοφορήσει ξεχωριστά το soundtrack του Red Dead Redemption 2

Γνωστοί μουσικοί βοήθησαν στη δημιουργία.

Η Rockstar Games σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το επίσημο soundtrack του παιχνιδιού ως standalone προϊόν.

Στο soundtrack χαρίζουν την φωνή τους μουσικοί όπως ο Willie Nelson, Nas και Josh Homme. Επίσης υπάρχει κι ένα κομμάτι γραμμένο από τον David Ferguson, ο οποίος είχε δουλέψει στο παρελθόν ως sound engineer του Johnny Cash.

Τα φωνητικά στο παιχνίδι είναι παραγωγής του Daniel Lanois, παραγωγός διάφορων albums γνωστών folk θρύλων, όπως ο Neil Young και Bob Dylan.

Το μουσικό score του Red Dead Redemption 2 είναι μια συλλογική προσπάθεια. Η σύνθεση ανήκει κυρίως στον Woody Jackson, που είχε δουλέψει και στο πρώτο παιχνίδι, όπως και στο Grand Theft Auto V και L.A. Noire. Επιπλέον χρέη παραγωγού τέλεσε ο Jeff Silverman της δισκογραφικής Truth and Soul.

Άλλοι συνθέτες που συνέλαβαν στο soundtrack του Red Dead Redemption 2 ειναι οι:

Colin Stetson David Ferguson David Ralicke Gabe Witcher Luke O'Malley Mario Batkovic Matt Sweeney Rabih Beaini Senyawa

Διάφοροι δημοφιλείς καλλιτέχνες συνεργάστηκαν επίσης για την μουσική επένδυση του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων των Αrca (συνεργάτη των Kanye West και Frank Ocean) και του drummer των Queens of the Stone Age, Joe Theodore

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του soundtrack του Red Dead Redemption 2 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά σίγουρα αναμένουμε να το ακούσουμε.

IGN Greece Glitch στο Red Dead Redemption 2 βάζει φωτιά στα άλογα Το Trusted Reviews πληρώνει 1 εκατομμύριο σε φιλανθρωπικές δωρεές λόγω λάθους Red Dead Redemption 2: Προβλήματα με το HDR

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα