Τεράστιος Κατσάνοφ, σόκαρε τον Τζόκοβιτς! (video)

Κάπως έτσι γεννιούνται τα μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου τένις, με μεγάλες νίκες, όπως αυτή του Κάρεν Κατσάνοφ επί του Νόβακ Τζόκοβιτς για το τουρνουά μάστερς του Παρισιού!

Ο 22χρονος Ρώσος απέδειξε γιατί θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του παγκόσμιου τένις, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί τριών μηνών και 22 παιχνιδιών του Τζόκοβιτς, καθώς επικράτησε 2-0 σετ στον τελικό (7-5, 6-4) σε μία ώρα και 37 λεπτά.

Δεν ήταν μια απλή νίκη, καθώς ο Τζόκοβιτς γνωρίζει όσο λίγοι
το συγκεκριμένο κορτ, έχοντας κερδίσει τον τίτλο τέσσερις φορές! Ο Σέρβος άσος τη Δευτέρα (5/11) θα επιστρέψει στο νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, εμφανίστηκε σαφώς κουρασμένος από την χτεσινή υπερπροσπάθεια που έκανε στον ημιτελικό, για να κάμψει την αντίσταση του Ρότζερ Φέντερερ, σε ένα ματς «θρίλερ», που διήρκεσε 3 ώρες.

"Το να ολοκληρώνω έτσι τη σεζόν είναι απίθανο! Ο Τζόκοβιτς αποτελεί έμπνευση για εμένα, καθώς έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, ενώ έχει επιστρέψει από σημαντικούς τραυματισμούς", δήλωσε ο νεαρός Ρώσος.

"Όλη η δόξα ανήκει στον Κατσάνοφ. Έδειξε τεράστια ποιότητα και είμαι σίγουρος πως θα δούμε μεγάλα πράγματα από εκείνον στο μέλλον", ήταν τα λόγια του Τζόκοβιτς μετά το φινάλε του ματς.
Keywords
Τυχαία Θέματα