Θα κινηθεί για αντι-Γιόχανσον η ΑΕΚ

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ φέρονται να έχουν αποφασίσει ήδη την κάλυψη του κενού που αφήνει ο τραυματισμός του Γιάκομπ Γιόχανσον, με την προσθήκη στο ρόστερ κάποιου ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο. Ο Σουηδός μέσος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Ιταλία και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι μήνες, λόγω ρήξης πρόσθιου χιαστού. Ο 27χρονος παίκτης αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση στην Αθήνα.


Ο Μανόλο Χιμένεθ θα μελετήσει τις προσεχείς ημέρες διάφορες περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση και θα κάνει τις εισηγήσεις του στον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος θα αναλάβει τις επαφές με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Οι Σιμόες και Γαλανόπουλος θα είναι οι δυο παίκτες, που θα καλύψουν έως τον Ιανουάριο το κενό του Γιόχανσον, με τον Τζανετόπουλο να δίνει και αυτός από την πλευρά του βοήθειες σε ορισμένα ματς.

Ο τραυματισμός του Γιόχανσον δεν αλλάζει κάτι στην πρόθεση της ΑΕΚ να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Σουηδό μέσο, ειδικά σε ένα χρονικό σημείο, που οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να δείξουν στον έμπειρο μέσο πόσο τον στηρίζουν. Οι επαφές μεταξύ των δυο πλευρών αναμένεται να πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα