«Άναψαν» τα αίματα στη Νέα Υόρκη (video)

Στα χέρια κόντεψαν να έρθουν οι Λεμπρόν Τζέιμς και Ενές Καντέρ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Κλίβελαντ Καβαλίερς με τους Νιού Γιόρκ Νικς, όπου οι «ιππότες» πήραν τη νίκη 104-101 ανατρέποντας διαφορά, που είχε φτάσει και τους 23 πόντους. Ο Τζέιμς κάρφωσε στο τέλος της πρώτης περιόδου και στάθηκε επιδεικτικά μπροστά στον Φρανκ Ντιλίκινα, με τον Τούρκο σέντερ να του ζητάει στη συνέχεια τον λόγο.

Ο Καντέρ τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν με νοιάζει πώς αυτοαποκαλείσαι, βασιλιάς, βασίλισσα ή πριγκίπισσα. Όποιος κι αν είσαι εμείς θα παλέψουμε και κανένας δεν θα μας κοροϊδεύει. Ο
Ντιλίκινα είναι ρούκι. Εσύ που θες να λέγεσαι βασιλιάς δεν μπορείς να τα βάζεις μαζί του. Αν θες, βάλτε με κάποιον μεγάλο. Εγώ θα πέθαινα για τους συμπαίκτες μου, ό,τι κι αν γίνει είμαι δίπλα τους, γιατί βλέπω την ομάδα αυτή σαν οικογένειά μου και δεν θα αφήσω κανέναν να την πειράξει».

Από την πλευρά του, ο «Βασιλιάς» δήλωσε: «Ο Καντέρ πάντα έχει κάτι να πει. Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημά του. Πάντως εγώ είμαι ο βασιλιάς, η γυναίκα μου η βασίλισσα και η κόρη μου η πριγκίπισσα, οπότε όλα όσα είπε μας καλύπτουν».

Το σχετικό βίντεο:
Keywords
Τυχαία Θέματα