Κινηματογραφικός Οδηγός Ιουνίου - Εσείς ποιες θα δείτε;

Άντρες με μαύρα, μεταλλαγμένοι, παιχνίδια κι ένας Pikachu.

Μπορεί ο καιρός να μην ξέρει πού ανήκει, εμείς όμως ξέρουμε: στην αρχή του καλοκαιριού. Τι σημαίνει αυτό; Ότι από τις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας θα παρελάσουν τα καλοκαιρινά blockbusters που μας ετοίμαζαν τόσο καιρό τα μεγάλα στούντιο, ενώ θα έχουμε και μια πληθώρα από κομεντί, δράματα και ρομάντζα, για

να μας συντροφεύσουν σε κλειστούς και ανοιχτούς κινηματογράφους.

Εμείς μαζεύουμε εδώ όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις επερχόμενες ταινίες, με συνόψεις, trivia, συντελεστές, trailer και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κάνετε τις επιλογές σας.

Ξεφυλλίστε άφοβα λοιπόν, αυτές είναι οι ταινίες που θα έρθουν αυτόν τον μήνα στη χώρα μας! *Περιεχόμενα ανά εβδομάδα:

Πέμπτη 06/06
Πέμπτη 13/06
Πέμπτη 20/06
Πέμπτη 27/06

*Σημείωση: Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας του ελληνικού κινηματογραφικού προγραμματισμού ενδέχεται να αλλάξουν. Θα ενημερώνουμε το άρθρο σε κάθε περίσταση.

X-Men: Dark Phoenix (X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 06 Ιουνίου

Η 12η προσθήκη στην κινηματογραφική σειρά των X-Men είναι επιτέλους έτοιμη να χτυπήσει τις αίθουσες, με σενάριο και σκηνοθεσία από τον Simon Kinberg, ο οποίος δεν είναι ξένος στο franchise καθώς είχε αναλάβει τα σενάρια των "The Last Stand", "Days of the Future Past" και "Apocalypse". Ωστόσο, να σημειώσουμε πως με το "Dark Phoenix" κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους. Η ταινία πρόκειται για sequel του "Apocalypse" του 2016 και έβδομη και τελευταία προσθήκη στην βασική σειρά των X-Men. Να υπενθυμίσουμε πως το "Days of Future Past" του 2014, η δεύτερη ταινία από το "reboot" της σειράς που ξεκίνησε το 2011 με το "First Class", ουσιαστικά έσβησε τα γεγονότα του "The Last Stand" του 2006. Η νέα ταινία διαδραματίζεται το 1992 και θα είναι πρώτη X-Men ταινία στην οποία δεν θα υπάρχει ούτε θα αναφέρεται ο χαρακτήρας Logan/Wolverine, ή ο Hugh Jackman που τον ενσάρκωσε για σχεδόν 20 χρόνια.

Πλοκή: Το 1992, σχεδόν μία δεκαετία μετά τα γεγονότα του "X-Men: Apocalypse", οι X-Men είναι πλέον εθνικοί ήρωες που αναλαμβάνουν τις πιο επικίνδυνες αποστολές. Όταν μια ηλιακή φωτοβολίδα τους χτυπήσει κατά τη διάρκεια μιας αποστολής διάσωσης στο διάστημα, η Jean Grey χάνει τον έλεγχο των δυνάμεών της και απελευθερώνει την Phoenix.

Cast: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters, Jessica Chastain

The Hustle (Η Κομπίνα)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 06 Ιουνίου

Η Anne Hathaway και η Rebel Wilson πρωταγωνιστούν στη νέα αμερικανική κωμωδία "The Hustle", του Chris Addison, ο οποίος μεταπηδάει από τη σκηνοθεσίεα τηλεοπτικών σειρών, αφήνει και την υποκριτική και κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη για την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους. Το "The Hustle" είναι remake της ταινίας "Dirty Rotten Scoundrels" (Απατεώνες και Τζέντλεμεν) του 1988, όπου πρωταγωνιστούσαν οι Steve Martin, Michael Caine και Glenne Headly (με τον ρόλο του Caine εδώ να έχει η Anne Hathaway).

Πλοκή: Δύο γυναίκες con artists, μία χαμηλού επιπέδου και μία υψηλόβαθμη, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ρίξουν τους άντρες που τις αδίκησαν.

Cast: Anne Hathaway, Rebel Wilson, Alex Sharp, Dean Norris, Timothy Simons

Edmond (Έντμοντ: Ένας Απρόβλεπτος Συγγραφέας)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 06 Ιουνίου

Η ταινία "Edmond" λέει την ιστορία πίσω από τη συγγραφή του αριστουργηματικής ηρωικής κωμωδίας "Σιρανό ντε Μπερζεράκ", ενός από τα πιο δημοφιλή θεατρικά έργα της γαλλικής λογοτεχνίας, και βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Alexis Michalik, ο οποίος κάνει εδώ το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, αν και κουβαλάει την ιδέα της ταινίας για πάνω από 15 χρόνια.

Πλοκή: Δεκέμβριος 1897, Παρίσι. Ο Έντμοντ Ροστάντ δεν έχει κλείσει ακόμα τα τριάντα, έχει όμως ήδη δύο παιδιά και πολλά άγχη. Δεν έχει γράψει τίποτα εδώ και δύο χρόνια. Καθώς βρίσκεται σε απελπισία, προτείνει στον μεγάλο ηθοποιό του θέατρου Κονστάντ Κοκλέν τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα νέο έργο και συγκεκριμένα σε μια ηρωική κωμωδία. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: το έργο αυτό δεν έχει γραφτεί ακόμα. Παραβλέποντας τις ιδιοτροπίες των ηθοποιών, τις απαιτήσεις των παραγωγών, τη ζήλια της συζύγου του, τις πικάντικες ιστορίες του καλύτερού του φίλου και την έλλειψη ενθουσιασμού όλων των γύρω του, ο Έντμοντ αρχίζει να γράφει το έργο που κανείς δεν πιστεύει. Προς το παρόν, έχει μόνο τον τίτλο: Σιρανό ντε Μπερζεράκ.

Cast: Thomas Solivérès, Olivier Gourmet, Lucie Boujenah, Tom Leeb, Clémentine Célarié, Mathilde Seigner

Agatha and The Truth of a Murder (Αγκάθα και η Εξιχνίαση Ενός Φόνου)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 06 Ιουνίου

Η Αγκάθα Κρίστι γίνεται πρωταγωνίστρια στο νέο αυτό βρετανικό δραματικό φιλμ. Στην εναλλακτική ιστορία του "Agatha and the Truth of Murder", η διάσημη συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων, εμπλέκεται σε μια υπόθεση δολοφονίας κατά τη διάρκεια της εξαφάνισής της το 1926. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Terry Loane (Mickybo and Me) και γράφτηκε από τον Tom Dalton (The Pharmacist).

Πλοκή: 1926. Με την προσωπική της ζωή στην χειρότερη φάση, και το συγγραφικό της έργο σε παύση, η νεαρή Αγκάθα Κρίστι εμπλέκεται σε ένα μυστηριώδες άλυτο έγκλημα. Η Φλόρενς βρίσκεται νεκρή σε ένα τρένο για το Χέιστιγκς και η έρευνα για τον δολοφόνο που ακολουθεί αποβαίνει άκαρπη. Η νονά της, απελπισμένη απευθύνεται στη Αγκάθα με την ελπίδα να πετύχει αυτό που η αστυνομία δεν κατάφερε, να βρει τον δολοφόνο. Η νεαρή συγγραφέας προσπαθεί να λύσει το μυστήριο βασισμένη στις γνώσεις της από τα μυθιστορήματα , σύντομα όμως καταλαβαίνει ότι ο δολοφόνος είναι πολύ πιο κυνικός και επικίνδυνος από οποιοδήποτε φανταστικό της ήρωα.

Cast: Dean Andrews, Ruth Bradley, Bebe Cave, Amelia Rose Dell, Richard Doubleday, Derek Halligan, Blake Harrison, Pippa Haywood

Border (Σύνορα)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 06 Ιουνίου

Το "Border" πρόκειται για ένα ινδικό δράμα από το σινεμά του φανταστικού, σκηνοθετημένο από τον Santosh Mishra. Το "Border" κυκλοφόρησε το 2018 στην Ινδία και στο επίσημο κανάλι Nirahua Music World στο YouTube, όπου ξεπέρασε τις 10 εκατομμύρια προβολές σε μόλις 5 ημέρες.

Πλοκή: Η ζωή μιας αστυνομικού των τελωνείων με ασύλληπτα οξυμένη όσφρηση παίρνει απρόσμενη τροπή όταν συναντά έναν σκοτεινό άνδρα που κουβαλά στις αποσκευές του μια φοβερή αποκάλυψη για την ίδια της την ύπαρξη.

Cast: Dinesh Lal Yadav, Amrapali Dubey, Pravesh Lal Yadav, Aditya Ozha, Vishal Singh,Vikrant Singh Rajpoot, Shubhi Sharma, Awadhesh Mishra, Richa Dixit, Kajal Yadav, Sanjay Pandey, Sushil Singh, Maya Yadav

The Sun is Also a Star (Ο Ήλιος είναι ένα Αστέρι)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 06 Ιουνίου

Το "The Sun is Also a Star" πρόκειται για ένα εφηβικό δράμα σκηνοθετημένο από την Ry Russo-Young (Nobody Walks, You Don't Miss Me, Before I Fall) και γραμμένο από την Tracy Oliver. Η ταινία βασίζεται στο young adult ομώνυμο μυθιστόρημα της Nicola Yoon.

Πλοκή: Η Natasha Kingsley είναι φοιτήτρια κβαντικής φυσικής που γνωρίζει, τον Daniel Bae, έναν γοητευτικό νεαρό, υποψήφιο ιατρικής φυσικής. Γρήγορα η σχέση τους θα ξεπεράσει τα όρια της φιλίας, αλλά θα πρέπει να παλέψουν για να μείνουν μαζί, καθώς η Natasha δεν πιστεύει στην τύχη και τον έρωτα, ειδικά τώρα που η οικογένειά της μπορεί να απελαθεί πίσω στην Τζαμάικα.

Cast: Yara Shahidi, Charles Melton, Jake Choi, Camrus Johnson, Gbenga Akinnagbe

Angel Face (Ένα Αγγελικό Πρόσωπο)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 06 Ιουνίου

Το δραματικό "Angel Face" (πρωτότυπος τίτλος: "Gueule d'ange") μάς έρχεται από την Γαλλία, σκηνοθεσίας Vanessa Filho, όπου εδώ κάνει το ντεμπούτο της. Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στις Κάννες το 2018, όπου ήταν υποψήφιο για το βραβείο "Ένα Κάποιο Βλέμμα".

Πλοκή: Η Μαρλέν, που ζει με την οκτάχρονη κόρη της, Έλι, γνωρίζει έναν γοητευτικό άνδρα μετά από μια νύχτα ξέφρενης διασκέδασης, κι αποφασίζει να τον ακολουθήσει άνευ όρων και να ζήσει ανέμελα τη ζωή της, πέρα από κάθε σύμβαση. Απορρίπτοντας την αφοσίωση και την κανονικότητα που επιβάλλεται να έχει μια μητέρα, η Μαρλέν παραδίδεται στα πάθη της, αδιαφορώντας για την κόρη της και τις επιπτώσεις που έχει η στάση της στον ψυχισμό του παιδιού.

Cast: Marion Cotillard, Ayline Aksoy-Etaix, Alban Lenoir, Amélie Daure, Stéphane Rideau

Casanova, Last Love (Καζανόβα, Η Τελευταία Αγάπη)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 06 Ιουνίου

Ο Γάλλος σκηνοθέτης Benoît Jacquot, περισσότερος γνωστός για τα "Les adieux à la reine/Αντίο Βασίλισσά μου", "À tout de suite" και "3 coeurs/3 Καρδιές", έρχεται με ένα ακόμα ρομαντικό, ιστορικό δράμα, που στο επίκεντρο βάζει τον διαβόητο Καζανόβα.

Πλοκή: Ποιος είναι ο Καζανόβα; Γεννημένος τον 18ο αιώνα, είναι ένας τυχοδιώκτης από την Βενετία. Ένας πολίτης του κόσμου. Έχει εμμονή με την απόλαυση, τον τζόγο και την περιπέτεια. Φτάνει στο Λονδίνο για πρώτη φορά και καταλήγει στον πιο διάσημο και πολυτελή οίκο ανοχής που ανήκει σε έναν Γάλλο, με τον οποίο θα γίνουν φίλοι και συνένοχοι.

Cast: Vincent Lindon, Stacy Martin, Valeria Golino, Julia Roy

Κυκλοφορεί επίσης στις 06/06: Who Killed Lady Winsley (Ποιος Σκότωσε την Λαίδυ Γουίνσλει)

Προχωρήστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε τις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 13 Ιουνίου.

Ακολουθούν οι ταινίες που κυκλοφορούν στις 13 Ιουνίου.

Men in Black: International (Οι Άνδρες με τα Μαύρα - Παγκόσμια Απειλή)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 13 Ιουνίου

Το franchise των Αντρών με τα Μαύρα επιστρέφει με το sidequel "Men in Black: International", με πρωταγωνιστές τον Chris Hemsworth και την Tessa Thompson. Η sci-fi κωμωδία δράσης σκηνοθετήθηκε από τον F. Gary Gray (Straight Outta Compton, The Italian Job, The Negotiator) και γράφτηκε από τους Art Marcum και Matt Holloway. Η νέα ταινία, όπως και οι υπόλοιπες της σειράς, βασίζονται στο ομώνυμο κόμικ των Malibu/Marvel, του Lowell Cunningham.

Πλοκή: Οι Άντρες με τα Μαύρα είναι εδώ για να προστατεύουν την Γη από τα εξωγήινα αποβράσματα του σύμπαντος. Σε αυτήν τη νέα περιπέτεια, έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη παγκόσμια απειλή μέχρι σήμερα: ένας πληροφοριοδότης μέσα στην ίδια την ΜΙΒ.

Cast: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Liam Neeson, Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Emma Thompson

Pokemon Detective Pikachu (Πόκεμον Ντετέκτιβ Πίκατσου)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 13 Ιουνίου

Ένα από το πιο δημοφιλή Pokémon έρχεται στη μεγάλη οθόνη με δική του ταινία φαντασίας και μυστηρίου. Το "Pokémon Detective Pikachu", που είναι και η πρώτη -μη animation- προσθήκη στο franchise, σκηνοθετήθηκε από τον Rob Letterman (Goosebumps), ενώ το πρωταγωνιστικό ρόλο του κίτρινου αυτού περιβόητου πλάσματος έχει αναλάβει ο Ryan Reynolds. Μπορεί ο κόσμος του παιχνιδιού να περιλαμβάνει πάνω από 800 Pokémon, όμως η ταινία περιλαμβάνει περίπου 60.

Πλοκή: Σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συλλέγουν Pokémon για να παλέψουν, ένα αγόρι συναντάει ένα ευφυές Pokémon, ονόματι Pikachu, ο οποίος επιδιώκει να γίνει ντετέκτιβ.

Cast: Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, Ken Watanabe, Bill Nighy

Sink or Swim (Κολύμπα ή Αλλιώς Βυθίσου)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 13 Ιουνίου

Από την Γαλλία η επόμενη κωμωδία, από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, Gilles Lellouche. Το "Sink or Swim" (πρωτότυπος τίτλος: Le Grand Bain) προβλήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Καννών το 2018.

Πλοκή: Μία παρέα σαραντάρηδων (και κάτι) ανδρών, όλοι στο χείλος μίας ηλικιακής κρίσης αποφασίζουν να ιδρύσουν την πρώτη ανδρική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης στην δημόσια πισίνα της περιοχής τους. Αψηφούν την ειρωνεία και τον εξευτελισμό που τους υποβάλλουν οι γύρω τους και προπονούνται από μία ξεπεσμένη πρωταθλήτρια που προσπαθεί και η ίδια να ξεπεράσει τα προσωπικά της προβλήματα. Όλοι μαζί ξεκινούν μια απίθανη περιπέτεια που στην διαδρομή της ανακαλύπτουν λίγη αυτοεκτίμηση, και πολλά για τους εαυτούς και για τους άλλους.

Cast: Mathieu Amalric,Guillaume Canet,Benoît Poelvoorde, Jean-Hugues Anglade,Virginie Efira,Leïla Bekhti ,Marina Foïs, Philippe Katerine,Félix Moati,Alban Ivanov

Poms (Κορίτσια Κάποιας Ηλικίας)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 13 Ιουνίου

Η ντοκιμαντερίστας Zara Hayes πιάνει για πρώτη φορά fiction κι έρχεται με μια αμερικανική κωμωδία με πρωταγωνίστριες τις Diane Keaton και Jacki Weaver.

Πλοκή: Η Μάρθα είναι μια εσωστρεφής γυναίκα που μετακομίζει σε μια κοινότητα για συνταξιούχους, η οποία παρέχει ένα σωρό χαλαρές αθλητικές δραστηριότητες. Ελπίζοντας να την αφήσουν ήσυχη, γνωρίζει τη Σέριλ, μια αξιαγάπητη γειτόνισσα που επιμένει να γίνουν κολλητές φίλες. Κάπως έτσι, η Μάρθα βγαίνει από το «κλουβί» της, και μαζί με τη νέα της φίλη αποφασίζουν να φτιάξουν μια ομάδα μαζορέτων μαζί με άλλες «κοπέλες». Καθώς θα ξεκινήσουν οι οντισιόν, θα μάθουν ότι ποτέ δεν είναι αργά για να ακολουθήσεις τα όνειρα σου, ακόμα κι όταν οι πιθανότητες είναι εναντίον σου.

Cast: Diane Keaton, Jacki Weaver, Rhea Perlman, Pam Grier, Celia Weston, Alisha Boe, Charlie Tahan

The White Crow (Νουρέγιεφ: Το Λευκό Κοράκι)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 13 Ιουνίου

Η αληθινή ιστορία του κορυφαίου χορευτή και χορογράφου Ρούντολφ Νουρέγιεφ έρχεται στη μεγάλη οθόνη σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, Ralph Fiennes. Η ταινία είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο "Rudolf Nureyev: The Life" της Julie Kavanagh.

Πλοκή: Η ζωή του κορυφαίου Ρώσου χορευτή Ρούντολφ Νουρέγιεφ, ο οποίος κατά την κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου κατέφυγε στη Γαλλία και εξέπληξε όλο τον κόσμο με το ταλέντο του. Με τη μοναδική του παρουσία, ο Νουρέγιεφ έλαμψε ως το πιο διάσημο αστέρι του μπαλέτου, ένας αδάμαστος και όμορφος χορευτής που ένιωσε περιορισμένος από τη ζωή της δεκαετίας του 1950 στο Λένινγκραντ και άνοιξε τα φτερά του για τη Δύση. Το φλερτάρισμά του με δυτικούς καλλιτέχνες και ιδέες τον οδήγησε σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι κυνηγητού με την KGB. Μια συναρπαστική ταινία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Cast: Oleg Ivenko, Adèle Exarchopoulos, Chulpan Khamatova, Ralph Fiennes, Aleksey Morozov

Booksmart

Ημερ. Κυκλοφορίας: 13 Ιουνίου

Η ηθοποιός Olivia Wilde κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους με μια κωμωδία ενηλικίωσης, με σενάριο από τους Emily Halpern, Sarah Haskins, Susanna Fogel και Katie Silberman, και παραγωγούς τους Will Ferrell και Adam McKay.

Πλοκή: Κολλητές και αριστούχες μαθήτριες, οι Έιμι και Μόλι, πίστευαν ότι έχοντας τη μύτη τους χωμένη μονίμως στα βιβλία θα υπερτερούσαν των έξαλλων συμμαθητριών τους. Την παραμονή της αποφοίτησής τους, η πραγματικότητα τους χτυπάει την πόρτα καθώς συνειδητοποιούν ότι έχουν χάσει πολλά όσο ήταν βουτηγμένες στα βιβλία τους. Αποφασισμένες να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο, προσπαθούν να χωρέσουν τέσσερα χρόνια διασκέδασης σε ένα μόνο βράδυ χαοτικής περιπέτειας που κανένα βιβλίο δεν θα μπορούσε να τις προετοιμάσει γι’ αυτό.

Cast: Kaitlyn Dever, Beanie Feldstein, Jessica Williams, Will Forte, Lisa Kudrow, Jason Sudeikis

Προχωρήστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε τις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 20 Ιουνίου.

Ακολουθούν οι ταινίες που κυκλοφορούν στις 20 Ιουνίου.

Toy Story 4

Ημερ. Κυκλοφορίας: 20 Ιουνίου

Η τέταρτη ταινία Toy Story έρχεται αυτόν τον μήνα, από την Pixar. Sequel της ταινίας που βγήκε το 2010, η νέα περιπέτεια των αγαπημένων παιχνιδιών που ζωντανεύουν, σκηνοθετήθηκε από τον Josh Cooley (σκηνοθετικό ντεμπούτο). Τη μουσική υπογράφει ο Randy Newman, όπως και στις προηγούμενες τρεις ταινίες.

Πλοκή: Ο Woody και η υπόλοιπη παρέα των παιχνιδιών επιστρέφουν και υποδέχονται καινούργιους φίλους στο δωμάτιο της Bonnie, συμπεριλαμβανομένου του Forky, ενός καινούργιου απρόθυμου παιχνιδιού, που επιμένει πως δεν είναι παιχνίδι και δεν ανήκει στο δωμάτιο της Bonnie. Δυστυχώς, κάθε φορά που προσπαθεί να δραπετεύσει, κάποιος τον γυρίζει πίσω στο δωμάτιο.

Cast: Tom Hanks, Tim Allen, Annie Potts, Joan Cusack, Tony Hale, Keegan-Michael Key, Jordan Peele

Nous Finirons Ensemble (Μικρά Αθώα Ψέματα 2)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 20 Ιουνίου

Η συνέχεια της επιτυχημένης γαλλικής κωμωδίας "Μικρά Αθώα Ψέματα" του 2010 έρχεται, πάλι δια χειρός του σκηνοθέτη και ηθοποιού Guillaume Canet, ενώ επιστρέφει και το cast για τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους.

Πλοκή: O Μαξ βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάθλιψη γι' αυτό και ξεκινά για ένα μοναχικό Σαββατοκύριακο στο εξοχικό του. Την ίδια στιγμή, οι φίλοι του που έχει να δει τρία χρόνια καταστρώνουν ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά του σαν μια ευκαιρία για να ξανασμίξουν. Τώρα που τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, τα ζευγάρια έχουν απομακρυνθεί, οι ζωές έχουν αλλάξει και όλοι λένε μικρά αθώα ψέματα, τι έχει απομείνει από τη φιλία;

Cast: François Cluzet, Marion Cotillard, Benoît Magimel, Gilles Lellouche, Laurent Lafitte, Clémentine Baert, Jean Dujardin

Vita & Virginia (Ο Έρωτας της Βιρτζίνια Γουλφ)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 20 Ιουνίου

Το "Vita and Virginia" πρόκειται για ένα βιογραφικό δράμα από την Μ. Βρετανία, το σενάριο του οποίου βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο του 1992 της Eileen Atkins, που εδώ κάνει και την σεναριακή προσαρμογή. Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε την Chanya Button, στη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία της, μετά το "Burn Burn Burn " του 2015.

Πλοκή: Η κοσμική Vita και η εμβληματική συγγραφέας Virginia, ζουν σε διαφορετικούς κύκλους στο Λονδίνο του 1920. Όταν συναντηθούν, η μαγνητική Vita αποφασίζει πως η επόμενη κατάκτησή της θα είναι η πεισματάρα και χαρισματική Virginia. Οι δυο τους σχηματίζουν μια ρομαντική σχέση, που με φόντο τους μοντέρνους γάμους τους, η σχέση τους θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης από τα πιο διάσημα μυθιστορήματα της Virginia· το Orlando.

Cast: Gemma Arterton, Elizabeth Debicki, Isabella Rossellini, Rupert Penry-Jones, Peter Ferdinando, Gethin Anthony, Emerald Fennell

Rojo (Κόκκινη Έκλειψη)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 20 Ιουνίου

Ο Αργεντινός Benjamin Naishtat (Historia del mal) φέρνει το πολιτικό θρίλερ μυστηρίου, "Rojo", που διαδραματίζεται στην Αργεντινή, στα μέσα της δεκαετίας του '70.

Πλοκή: Βρισκόμαστε γύρω στα μέσα της δεκαετίας του 1970, ένας παράξενος άνδρας φθάνει σε μια ήσυχη επαρχιακή πόλη. Εκεί μέσα σε ένα εστιατόριο και χωρίς κανέναν προφανή λόγο, αρχίζει να προσβάλει τον Κλαούντιο έναν φημισμένο δικηγόρο. Η κοινότητα υπερασπίζεται τον δικηγόρο και ο ξένος φεύγει κακήν κακώς. Αργότερα την νύχτα, ο ξένος που είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί επιτίθεται στον Κλαούντιο και στην γυναίκα του Σουζάνα. Ο δικηγόρος τότε θα πάρει έναν δρόμο χωρίς επιστροφή, γεμάτο μυστικά και σιωπή.

Cast: Dario Grandinetti, Andrea Frigerio, Alfredo Castro

Προχωρήστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε τις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 27 Ιουνίου.

Ακολουθούν οι ταινίες που κυκλοφορούν στις 27 Ιουνίου.

Yesterday

Ημερ. Κυκλοφορίας: 27 Ιουνίου

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Danny Boyle (28 Days Later, Slumdog Millionare, 127 Hours, Trainspotting), έρχεται φέτος με μια μουσική κωμωδία, γραμμένη από τον Richard Curtis. Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο Tribeca Film Festival.

Πλοκή: Ο Jack Malik είναι ένας μουσικός που παλεύει να εδραιωθεί στο μουσικό στερέωμα. Κατά τη διάρκεια ενός παγκόσμιου μπλακάουτ, τον χτυπάει ένα λεωφορείο. Αφού ξυπνήσει, ανακαλύπτει πως είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που θυμάται τους Beatles κι έτσι η λογοκλοπή των τραγουδιών τους θα του ανοίξει τον δρόμο για την δόξα.

Cast: Himesh Patel, Lily James, Ed Sheeran, Ana de Armas, Lamorne Morris, Kate McKinnon

Annabelle Comes Home

Ημερ. Κυκλοφορίας: 27 Ιουνίου

Ο Gary Dauberman, σεναριογράφος των "It", "The Nun", "Annabelle 1 & 2", κάθεται για πρώτη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη για να μας δώσει το "Annabelle Comes Home", sequel των ταινιών της διαβολικής κούκλας. Με το σενάριο να υπογράφει και πάλι ο Dauberman, η νέα ταινία τρόμου θα είναι η έβδομη προσθήκη στο franchise του σύμπαντος του "Conjuring", με τον James Wan (δημιουργό και σκηνοθέτη του "Conjuring") να τελεί και πάλι χρέη παραγωγού.

Πλοκή: Αποφασισμένοι να κρατήσουν την Annabelle μακριά από το να προκαλέσει κάποια άλλη καταστροφή, οι δαιμονολόγοι Ed και Lorraine Warren τοποθετούν την κούκλα στην προθήκη του σπιτιού τους, η οποία περιβάλλεται από ιερό γυαλί και τις ευλογίες του Ιερέα. Αλλά μια νύχτα τρόμου τους περιμένει, καθώς η Annabelle ξυπνά τα διαβολικά πνεύματα στο δωμάτιο και όλα βάζουν στο στόχαστρο την 10χρονη κόρη των Warrens και τις φίλες της.

Cast: Patrick Wilson, Vera Farmiga, Mckenna Grace, Madison Iseman, Katie Sarife

La Quietud (Η Έπαυλη με τα Μυστικά)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 27 Ιουνίου

Από την Αργεντινή μάς έρχεται το δραματικό "La quietud", το οποίο γυρίστηκε στο Μπουένος Άιρες. Η ταινία γυρίστηκε από τον Pablo Trapero (El Clan, Carancho) κι έκανε την πρεμιέρα της στο 75ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας.

Πλοκή: Δύο αδερφές, τόσο κοντά μεταξύ τους, μα τόσο διαφορετικές, βρίσκονται ξανά μετά από μια μακροχρόνια διάσταση.

Cast: Martina Gusmán, Bérénice Bejo, Édgar Ramírez, Graciela Borges, Joaquín Furriel

Ποια ταινία του μήνα σας έκανε το κλικ;

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Αποτελέσματα του Φεστιβάλ των Καννών Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 20/05 - 26/05 Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 13/05 - 19/05

Πηγή: IGN Greece

Keywords
ιουνίου, οδηγος, ιουνίου, hugh jackman, jennifer lawrence, chris hemsworth, italian job, liam neeson, ryan reynolds, lisa kudrow, toy story, gemma arterton, καιρος, σημαίνει, ελλαδα, phoenix, franchise, future, sequel, reboot, class, νέα, hugh, james, mcavoy, jennifer, wilson, sharp, norris, θεατρο, gourmet, φιλμ, μυστήριο, bebe, rose, dell, pippa, δραμα, music, world, youtube, maya, sun, star, miss, bae, Johnson, face, angel, γαλλια, αφοσίωση, love, julia, lady, men, black, italian, job, art, emma, ryan, reynolds, smith, newton, bill, ειρωνεία, zara, fiction, rhea, white, crow, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, life, kgb, adam, jason, pixar, josh, tim, key, jordan, ensemble, μαξ, virginia, vita, atkins, button, orlando, emerald, hours, film, festival, jack, beatles, ana, morris, home, facebook, twitter, ign, τελη κυκλοφοριας, βιβλια, βιογραφικο, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , Γόνδολες της Βενετίας, εκλειψη ηλιου, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, έκλειψη σελήνης, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.facebook.com, www.youtube.com, Jorge Luis Borges, Καλή Χρονιά, Amelia Earhart, Ημέρα του παιδιού, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, η ζωη, ξανα, αποτελεσματα, jennifer lawrence, ρουντολφ, τι σημαινει, ign, αργεντινη, αστυνομια, αφισες, βενετια, βημα, γυναικα, εβδομη, ζηλια, ηθοποιος, θριλερ, ινδια, καταθλιψη, λονδινο, μητερα, μουσικη, οθονες, ονειρα, παιχνιδια, πνευματα, σινεμα, ταινιες, τυχη, ψεματα, dell, face, james, julia, kgb, music, ryan, star, vita, youtube, zara, αρθρο, ανθρωπος, αποκαλυψη, αφοσίωση, βγαινει, βιβλιο, βραδυ, βρειτε, βρισκεται, γεγονοτα, γινει, γινεται, γυαλι, διαστημα, δυστυχως, δειτε, δικη, δοξα, δωσει, ευκαιρια, υπαρχει, ειρωνεία, ελλειψη, ελπιδα, εβδομαδα, εμμονη, εργα, ερευνα, ερχεται, ερχονται, ζευγαρια, ζωη, ιδεα, ιδεες, ιδια, ηλιος, υποθεση, ηρωες, φιλμ, οικο, ιστορικο, κυνικος, κωμωδια, λεωφορειο, λογο, μακρια, μαξ, μυστήριο, μπορειτε, μυθιστορημα, μυστικα, μυτη, νυχτα, νονα, νουρεγιεφ, ντετεκτιβ, ξυπνα, ομαδα, οθονη, οικογενεια, οντισιον, ορια, ουσιαστικα, παιδια, παρισι, πηγη, πισινα, πιθανοτητες, προβληματα, πορτα, πρωταγωνιστες, ρολο, σεναριο, συγκεκριμενα, συνεχεια, συντομα, σειρα, σιωπη, σκηνοθεσια, τζαμαικα, τρενο, τρια, τιτλος, τυχοδιωκτης, φεστιβαλ, φοιτητρια, φτανει, φοντο, φτερα, φορα, αντρες, αγορι, ana, ανηκει, animation, adam, art, atkins, bae, button, beatles, bebe, bill, black, sun, white, chris hemsworth, sequel, crow, δωματιο, εξοχικο, emerald, emma, ensemble, love, ετοιμη, newton, festival, φιλοι, fiction, film, phoenix, franchise, future, jack, gemma arterton, γνωσεις, gourmet, hugh jackman, hugh, χωρα, job, italian, italian job, jason, jordan, jennifer, josh, key, ξενος, lady, λευκο, liam neeson, lisa kudrow, μαυρος, maya, mcavoy, men, miss, morris, norris, hours, orlando, παιχνιδι, pippa, pixar, πληροφοριοδοτης, πληροφοριες, reynolds, rhea, rose, ryan reynolds, sharp, σημαίνει, smith, σωρο, tim, toy story, τριαντα, virginia, wilson, world, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα