Θ. Αντετοκούνμπο: «Σύντομα με τον Γιάννη στην Εθνική»

Στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά με τον αδελφό του, Γιάννη στην Εθνική ομάδα αναφέρθηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε για τη φετινή σεζόν, στάθηκε στις απουσίες της Εθνικής, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

«Είναι κάτι το απίστευτο. Εύχομαι να ήταν εδώ ο μπαμπάς μου και να το έβλεπε. Μέσα σε μία εβδομάδα πήραμε το πρωτάθλημα, τελείωσε η σεζόν και ο Κώστας επιλέχθηκε στο Draft. Ακολουθεί τα χνάρια
μας και δείχνει πως ό,τι γίνεται δεν του ασκεί πίεση, αλλά βρίσκει κίνητρο» δήλωσε αρχικά στη Media Day της Εθνικής ομάδας.

Για την πρώτη του σεζόν στο πιο υψηλό επίπεδο: «Σίγουρα δεν βάζω βαθμό. Είναι θέμα υπομονής και να θες να δείξεις κάποια πράγματα, πρέπει να προχωρήσεις σταδιακά και υπομονετικά και να δουλέψεις σκληρά. Όσο δουλεύω σκληρά, θα δείχνω πως μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα και θα εμπνέω εμπιστοσύνη».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στην Εθνική ομάδα μαζί με τον αδελφό του, Γιάννη, ανέφερε: «Σίγουρα. Θέλω να πιστεύω πως θα γίνει σύντομα. Έχουμε πολλές απουσίες, είναι πολύ δύσκολο αυτό που γίνεται με τα παράθυρα. Θέλω να ελπίζω πως στο επόμενο "παράθυρο" και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πως θα μπορούμε να παραβρεθούμε όλοι και θα μπορέσουμε να παλέψουμε για μία θέση στο ρόστερ».
Keywords
Τυχαία Θέματα