Τιάγκο Σίλβα: «Είπα στον Νεϊμάρ να κλάψει»

Ο Νεϊμάρ έκλαψε ξεσπώντας μετά την δραματική νίκη της Βραζιλίας επί της Κόστα Ρίκα και ο Τιάγκο Σίλβα αποκάλυψε τον λόγο.

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Η «σελεσάο» επικράτησε με 2-0 πετυχαίνοντας ισάριθμα γκολ στις καθυστερήσεις και ο αρχηγός της τόνισε μετά το ματς ότι είχε συμβουλεύσει τον σούπερ
σταρ της ομάδας να μην διστάσει να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

«Έπρεπε να ξεσπάσει, είχε μεγάλο βάρος στους ώμους του. Στο τρίτο ματς θα είναι πιο ήσυχος. Είναι καλό να κλαις, του είπα ''κλάψε, γιατί μόνο εσύ ξέρεις πόσο αγωνίστηκες για να είσαι εδώ σε αυτό το Μουντιάλ», είπε ο Σίλβα, υπογραμμίζοντας την επιμονή της ομάδας του παρά το γεγονός ότι το VAR της...πήρε πίσω το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής για ανατροπή του Νεϊμάρ:

«Δεν ήταν εύκολη κατάσταση, πανηγυρίζαμε το πέναλτι αλλά ακυρώθηκε από το VAR. Εγώ, ο Μιράντα και ο Μαρσέλο είπαμε στους υπόλοιπους ότι έχουμε πέντε - έξι λεπτά ακόμα για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ποτέ δεν το παρατήσαμε. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε. Ο προπονητής μας όμως πάντα μας λέει ότι πρέπει να επιμένουμε και να περνάμε την ευθύνη στον αντίπαλο τερματοφύλακα».
Keywords
Τυχαία Θέματα