Τερζής: “Σημαντικός βαθμός με Ολυμπιακό, νίκη με Παναθηναϊκό!”

Ικανοποιημένος έφυγε ο Απόστολος Τερζής από το “Γ. Καραϊσκάκης” το βράδυ της Κυριακής (2/4), μετά την ισοπαλία στην αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό εκεί. Ο προπονητής των “κίτρινων” μετά το τέλος του αγώνα, που ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League, σχολίασε την αξία του βαθμού για την ομάδα του, ενώ τόνισε τη θέληση που υπάρχει για τη νίκη στο

ερχόμενο ντέρμπι, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο “Κλ. Βικελίδης” (5/4).

Στις δηλώσεις που έκανε στην Cosmote είπε αρχικά ο τεχνικός του Άρη: “Ξέραμε ότι θα δεχόμασταν πίεση από τον Ολυμπιακό, καθώς ειδικά στην έδρα του κάνει δύσκολη την ζωή του κάθε αντιπάλου του, έχοντας και τη βοήθεια από τον κόσμο του. Δεχθήκαμε δύο γκολ. Πιστεύω ότι στο πρώτο θα μπορούσαμε να είχαμε μπλοκάρει το σουτ, ενώ το δεύτερο ήταν από μαρκάρισμα σε στατική φάση. Μας βοήθησαν πολύ οι αλλαγές στη συνέχεια του αγώνα. Οι παίκτες μπήκαν συγκεντρωμένοι. Ισοφαρίσαμε το παιχνίδι και είναι σημαντικός ο βαθμός για μας. Από σήμερα το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό, καθώς θέλουμε να συνεχίσουμε καλά, να πάρουμε τη νίκη, για να πετύχουμε τον στόχο μας το συντομότερο δυνατό”.

Ερωτήθηκε ειδικότερα για τις αλλαγές, αλλά και για την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, για να απαντήσει: “Ξέραμε ότι θα μας πιέσει ο Ολυμπιακός. Θέλαμε να ξεκινήσουμε από πίσω το παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο ημίωρο ήταν δύσκολο. Μετά βρήκαμε τα πατήματά μας και τις αποστάσεις μας. Τα παιδιά κατάλαβαν ότι με τις μεγάλες μπαλιές, η μπάλα ήταν διεκδικήσιμη και χάνοντας την κατοχή, αυξανόταν η πίεση από τον αντίπαλο. Το αλλάξαμε και στην πορεία του παιχνιδιού τα παιδιά απέκτησαν αυτοπεποίθηση. Έπειτα πήραμε τις αποστάσεις που έπρεπε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα