Πρωταθλήτριες στα διπλά του Μαϊάμι Πεγκούλα και Γκοφ (vid)

00:41 3/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Τον τίτλο στα διπλά του Miami Open της Φλόριντα κατέκτησαν Κόκο Γκοφ και Τζέσικα Πεγκούλα, καθώς επικράτησαν στον τελικό κόντρα στις Τέιλορ Τάουνσεντ και Λέϊλαχ Φερνάντεζ με 7-6(6), 6-2, έπειτα από 86 αγωνιστικά λεπτά.

Στο 1ο σετ, μέχρι το 10ο game το παιχνίδι ήταν πλήρως ισορροπημένο, καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν μπορούσε να ξεχωρίσει και το σκορ ήταν ακόμα στην ισοπαλία (5-5).

Στο αμέσως επόμενο

game έκαναν το break Τάουνσεντ και Φερνάντεζ, όμως άμεσα το έσβησαν οι πρωταθλήτριες και έστειλαν το ματς στο tie-break (6-6).

Εκεί, μετά από 12 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα, οι Αμερικάνες κέρδισαν με επιμέρους σκορ 8-6, για να κάνουν το πρώτο βήμα για τη νίκη και την κορυφή της διοργάνωσης (7-6(6).

Στο 2ο μέρος, αν και το δίδυμο Τάουνσεντ και Φερνάντεζ προηγήθηκαν κρατώντας τις αντίπαλές τους στον πόντο (1-0), Πεγκούλα και Γκοφ έκαναν σερί με 5/5 κερδισμένα games, φτάνοντας στα 3 break συνολικά στην αναμέτρηση, κλειδώνοντας την κατάκτηση του τίτλου (5-1).

Μείωσαν προσωρινά η Αμερικανίδα με την Καναδή, αλλά στο 8ο game οι πρωταθλήτριες έκλεισαν το ματς με love game (40-0).

Feeling the love in the 305 @CocoGauff and @JLPegula move past Townsend/Fernandez for the doubles title!#MiamiOpen pic.twitter.com/NuYLLLLPU1

wta (@WTA) April 2, 2023

MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Πρωταθλήτριες στα διπλά του Μαϊάμι Πεγκούλα και Γκοφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα