Τεννές: "Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις"

Ο Μπάμπης Τεννές παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Άρη στο παιχνίδι της Δευτέρας (27/8) με τη δική του ομάδα κι ως εκ τούτου χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των "κίτρινων". Ο προπονητής της Λαμίας δεν βρήκε κάτι θετικό στην απόδοση της δικής του ομάδας σε αυτή την αναμέτρηση.
"Νομίζω ότι το σκορ τα λέει όλα. Ο Άρης ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς, κέρδισε απόλυτα δίκαια. Είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο μας στεναχωρεί πολύ. Είναι άσχημη η πρεμιέρα για μας.
Από εκεί και πέρα οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά και να ξεχάσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτό το παιχνίδι γιατί έρχεται ένα ακόμη δύσκολο και σημαντικό", δήλωσε αρχικά.

Και συμπλήρωσε φανερώνοντας τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που στάθηκε η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο: "Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Η ομάδα μας δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα και χάσαμε φυσιολογικά και δίκαια".
Για τη συνέχεια είπε: «Ελπίζω να μην μας επηρεάσει αυτή η ήττα. Μας στεναχωρεί, πάντως, είναι η αλήθεια... Έχουμε πει ότι είτε είναι θετικό, είτε αρνητικό ένα αποτέλεσμα, θα πρέπει να κοιτάμε την επόμενη μέρα. Πρέπει να πάμε στο επόμενο παιχνίδι, με την ψυχολογική διάθεση που πρέπει, για να πάρουμε αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει δυσκολία με τις πολλές ομάδες που πέφτουν, το ξέρουμε από την αρχή, αλλά δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα από την πρώτη αγωνιστική".

Ο προπονητής της Λαμίας ανέφερε, επίσης: "Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα είναι συνάρτηση δύο πραγμάτων. Από τη μία πλευρά η καλή απόδοση του Άρη από το κέντρο και μπροστά και από την άλλη η δική μας κακή απόδοση".
Keywords
Τυχαία Θέματα