Ερέρα: "Μένουμε συγκεντρωμένοι"

Ο Πάκο Ερέρα έζησε την απόλυτη χαρά στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι στη Super League, ως προπονητής του Άρη. Δεν είναι λίγο ότι οι "κίτρινοι" πέρασαν με το εμφατικό 0-3 από τη Λαμία, κάνοντας, μάλιστα, ρεκόρ ευρύτερης νίκης σε πρεμιέρα πρωταθλήματος.

«Ανυπομονούσα γι’ αυτό το παιχνίδι, γιατί ήταν το πρώτο μετά την προετοιμασία. Κυρίως, γιατί θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Η ομάδα προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Σε
κάποιες περιπτώσεις παίξαμε καλά, σε άλλες όχι, αλλά η ουσία είναι ότι αυτό που επιδιώξαμε να κάνουμε το πετύχαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό!», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, όμως, έδειξε ότι πατάει γερά στη γη. Είπε: «Ελπίζω ότι οι οπαδοί μας θα είναι χαρούμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Προσωπικά με απασχολεί η ομάδα να αποδώσει το ίδιο καλά στον επόμενο αγώνα. Μπορεί να κερδίσαμε 0-3 και είναι λογικό να είναι χαρούμενοι οι οπαδοί μας, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Είναι ο μόνος τρόπος που ξέρω. Να δουλεύω σκληρά και να έχω το μυαλό μου στο επόμενο παιχνίδι».

Ερωτώμενος για την απόκτηση των Σιώπη, Μαρτίνες, ο Πάκο Ερέρα απάντησε: «Το γνώριζα κάποιες ώρες πριν το παιχνίδι. Είναι και οι δύο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Σίγουρα το πρόβλημα είναι σε μένα, γιατί έχω πολύ καλούς παίκτε και προστέθηκαν ακόμη δύο. Πλέον, είναι δικό μου θέμα η διαχείρισή τους. Αυτούς τους ποδοσφαιριστές, και ειδικά τον Σιώπη, τους είδαμε πριν από τρεις μήνες. Από τότε τους θέλαμε και για μένα αποτελεί ευχάριστη έκπληξη το ότι καταφέραμε και πήραμε αυτά τα παιδιά».

Όσο για τον ερχόμενο αγώνα με την ΑΕΛ, ο Ερέρα τόνισε: «Ξέρω ότι είναι σημαντικός για τους οπαδούς μας. Στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε μέσα στην έδρα μας (σ.σ. στο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων) μπορεί να μην πήγαμε καλά, δεν κερδίσαμε, αλλά θυμάμαι την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν».
Keywords
Τυχαία Θέματα