Τέλος ο Δώνης από τη Μακάμπι!

Τέλος ο Δώνης από τη Μακάμπι! ntzouaniΤετ, 12/23/2020 - 20:02

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Μακάμπι ο Γιώργος Δώνης! Ο Έλληνας προπονητής "πλήρωσε" την κακή πορεία της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και το βράδυ της Τετάρτης (23/12), η "ομάδα του λαού" ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με το "Τρένο". 

"H Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοινώνει την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη και του επιτελείου του. Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει

τον Γιώργο και τους βοηθούς του για την αφοσίωση τους από την ημέρα που ήρθαν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Θα θέλαμε να τους ευχηθούμε τα καλύτερα στα μελλοντικά τους σχέδια", ανέφερε η ανακοίνωση του ισραηλινού συλλόγου για το "διαζύγιο" με το Δώνη. 

Στους τέσσερις μήνες παρουσίας του στο Τελ Αβίβ, ο Δώνης κατάφερε να πάρει σημαντικές ευρωπαϊκές προκρίσεις με τη Μακάμπι. Αρχικά για τη φάση των ομίλων του Europa League και στη συνέχεια για τη φάση των "32" της διοργάνωσης, ωστόσο απέτυχε να οδηγήσει την ομάδα του στην κορυφή του πρωταθλήματος, καθώς η Μακάμπι βρίσκεται οκτώ βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση. 

 

ΙΣΡΑΗΛ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Maccabi Tel Aviv - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γιώργος Δώνης Maccabi Tel Aviv ΙΣΡΑΗΛ Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Μακάμπι ο Γιώργος Δώνης! Article publish on Τετ, 12/23/2020 - 20:02 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα