ΑΕΚ: Κυριακή έρχεται στην Αθήνα ο Χιμένεθ

ΑΕΚ: Κυριακή έρχεται στην Αθήνα ο ΧιμένεθgvasilioΤετ, 12/23/2020 - 19:32

Την Κυριακή, όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο έχει επέλθει οριστική συμφωνία μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η συμφωνία μεταξύ Μανόλο Χιμένεθ και ΠΑΕ ΑΕΚ για την τέταρτη μεταξύ τους συνεργασία είναι δεδομένη, ωστόσο, ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί λόγω κάποιων διαδικαστικών λεπτομερειών που απομένουν. 

Όπως και να 'χει όμως, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα την Κυριακή και εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά με τεστ covid-19 και φυσικά με την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ τότε το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα προπονήσει για πρώτη φορά τους "κιτρινόμαυρους". 

Επιθυμία του Χιμένεθ ήταν να βρίσκεται στην Αθήνα το Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου, όμως με τα νέα μέτρα και τους περιορισμούς που υπάρχουν στις πτήσεις λόγω covid-19, αλλά και εορτών, ο Ανδαλουσιανός προπονητής θα έρθει στη χώρα μας την Κυριακή, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Την Κυριακή, όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο έχει επέλθει οριστική συμφωνία μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Article publish on Τετ, 12/23/2020 - 19:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα