Τελικός πρόκριση για την Αργεντινή

Η αναμέτρηση της Αργεντινής με την Νιγηρία δεσπόζει στο πρόγραμμα των βραδινών αγώνων του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας (21:00). Η «αλμπισελέστε» θέλει μόνο τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να τερματίσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Αντιθέτως, οι Νιγηριανοί βολεύονται και με την ισοπαλία, αρκεί η Ισλανδία να μην κερδίσει την Κροατία, το άλλο ματς της ημέρας.

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup
μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Οι Αργεντινοί δε θέλουν νίκη της Ισλανδίας, καθώς αν αυτό συμβεί και κερδίσουν οι ίδιοι τους Αφρικανούς, τότε οι δυο ομάδες θα ισοβαθμίσουν στους τέσσερις βαθμούς και η πρόκριση θα κριθεί από τη διαφορά τερμάτων. Αυτή τη στιγμή, η Ισλανδία βρίσκεται στο -2, ενώ η Αργεντινή βρίσκεται στο -3. Το κλίμα στις τάξεις των Αργεντινών δεν είναι και το καλύτερο τις τελευταίες ημέρες, μετά τη βαριά ήττα 3-0 από την Κροατία. Στο επίκεντρο της κριτικής βρίσκονται τόσο οι παίκτες της ομάδας, όσο και ο Χόρχε Σαμπάολι, ο οποίος φέρεται να έχει έρθει σε ρήξη με αρκετούς αστέρες της «αλμπισελέστε» τις τελευταίες ημέρες. Ο Αργεντινός ομοσπονδιακός τεχνικός προσανατολίζεται σε νέες αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, στην αναμέτρηση με τους Νιγηριανούς. Από την άλλη πλευρά, οι Νιγηριανοί εμφανίζονται πανέτοιμοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τονίζουν πως θα κυνηγήσουν τη νίκη. Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί πέντε φορές, με την Αργεντινή να μετράει ισάριθμες νίκες.

Στην άλλη αναμέτρηση του τετάρτου ομίλου, η Κροατία με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της θα αντιμετωπίσει την Ισλανδία. Οι Κροάτες έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρωτιά στον όμιλο και θα μάθουν τον αντίπαλό τους στη φάση των «16» το απόγευμα της Τρίτης, όταν θα ολοκληρωθούν οι αναμετρήσεις του τρίτου ομίλου. Οι Ισλανδοί από την πλευρά τους, μετά την ήττα από τη Νιγηρία παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για πρόκριση στην επόμενη φάση και θέλουν μόνο τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
21:00 Νιγηρία-Αργεντινή
21:00 Ισλανδία-Κροατία
Keywords
Τυχαία Θέματα