Νέες επαφές για τον Κάτσε

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει ξεκινήσει μια ακόμα προσπάθεια, προκειμένου να κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό του τον Έργκους Κάτσε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει νέα σειρά επαφών με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να παραμείνει ο Αλβανός μέσος στο ρόστερ του «τριφυλλιού», στο οποίο αγωνίστηκε την περσινή σεζόν, με
τη μορφή δανεισμού από τον Ιανουάριο και μετά.

Ο παίκτης από την πλευρά του θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι», αφού δεν υπολογίζεται από τον «Δικέφαλο» του Βορρά, ενώ την ίδια στιγμή πρόθεση και των «ασπρόμαυρων» είναι να τον παραχωρήσουν, καθώς δεν υπολογίζεται. Στις τάξεις του «τριφυλλιού» επικρατεί αισιοδοξία, πως τελικά θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο παίκτης θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Την ίδια στιγμή, το θέμα του Μυστακίδη φαίνεται πως δεν προχωράει για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει στρέψει την προσοχή τους και στην υπόθεση του Ρόμπιν Λουντ. Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Φινλανδό να παραμείνει και τη νέα σεζόν στο ρόστερ τους, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Πολλά θα εξαρτηθούν από την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του «τριφυλλιού», στη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως και σε αυτή του Κουλιμπαλί.
Keywords
Τυχαία Θέματα