Τελικός play off για το “τριφύλλι”

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μπούντουτσνοστ, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στα play off της εφετινής Euroleague και να περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα, για να δει σε ποια θέση θα τερματίσει (21:00 Novasports1HD).

Δείτε στις 20:00 το pre game της αναμέτρησης, ενώ στις 21:00 ακούστε
σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη του αγώνα. Στις 23:00 θα ακολουθήσει το post game της αναμέτρησης, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τις αναλύσεις του αγώνα. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε σε live streaming από τη Web TV του Novasports.gr την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στις 22:00.

Οι “πράσινοι” μπορούν να προκριθούν ακόμα και σε περίπτωση ήττας, με συνδυασμό αποτελεσμάτων, όμως θέλουν τη νίκη, προκειμένου να καθορίσουν μόνοι τους τη μοίρα τους. Οι Μαυροβούνιοι από την πλευρά τους έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην Αδριατική Λίγκα, καθώς αντιμετωπίζουν τη Τσεντεβίτα την ερχόμενη Κυριακή στο Ζάγκρεμπ.

Ο Ρικ Πιτίνο έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και με τη βοήθεια των φιλάθλων της ομάδας, πιστεύει πως το “τριφύλλι” θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη. Ο Παναθηναϊκός θα μείνει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης, μόνο αν χάσει το συγκεκριμένο ματς και παράλληλα:

α) κερδίσουν Ζαλγκίρις και Ολυμπιακός
β) κερδίσουν Ζαλγκίρις και Αρμάνι Μιλάνο
γ) κερδίσουν Ζαλγκίρις, Μπασκόνια και Μακάμπι Τελ Αβίβ
δ) κερδίσουν Ολυμπιακός, Μπασκόνια και Μακάμπι Τελ Αβίβ

Σε περίπτωση ήττας μπορεί να προκριθεί με τα εξής αποτελέσματα:

α) χάσουν Μπασκόνια και Ζαλγκίρις
β) χάσουν Μακάμπι και Ζαλγκίρις
γ) χάσουν Ολυμπιακός και Ζαλγκίρις
δ) χάσουν Αρμάνι, Ολυμπιακός και Μακάμπι
ε) χάσουν Αρμάνι, Μακάμπι και Ζαλγκίρις
στ) χάσουν Αρμάνι, Ολυμπιακός και Ζαλγκίρις
ζ) χάσουν Ολυμπιακός, Μακάμπι και Ζαλγκίρις
η) χάσουν Μπασκόνια, Ολυμπιακός και Αρμάνι

Ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει έκτος, αν η Μπασκόνια χάσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι έβδομος. Αν τερματίσει έκτος, τότε θα βρει στα προημιτελικά τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η προϊστορία είναι το μέρος των “πράσινων” καθώς σε πέντε ματς, μετράει ισάριθμες νίκες με τους Μαυροβούνιους. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Σινάν Ισγκουντέρ (Τουρκία).

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 4/4
ΤΣΣΚΑ Μόσχα-Μπασκόνια 20:00
Αναντολού Εφές-Αρμάνι Μιλάνο 20:30
Παναθηναϊκός-Μπουντούτσνοστ 21:00
Ρεάλ Μαδρίτης-Ζαλγκίρις 22:00

Παρασκευή 5/4
Φενέρμπαχτσε-Μακάμπι 20:45
Μπάγερν Μονάχου-Γκραν Κανάρια 21:00
Ολυμπιακός-Νταρουσάφακα 21:30
Μπαρτσελόνα-Χίμκι 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα