Τελικός με ξεκάθαρο φαβορί

Οι παίκτες του Τερίμ καλούνται μέσα σε λίγες ημέρες να δείξουν χαρακτήρα και να ανταποκριθούν στα δύο βασικά ταμπλό των στόχων τους. Πρώτα απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος που θα αντιμετωπίσουν για τον τελικό του κυπέλλου και στη συνέχεια σε τέσσερις ημέρες στο ντέρμπι τίτλου με την ισόβαθμη στην κορυφή της λίγκας Μπασακσεχίρ.
Η Ακίσαρσπορ πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στον θεσμό, όμως απέτυχε στυο πρωτάθλημα αφού τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην 2η κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου.

Η Γαλατασαράι έφτασε
μέχρι τον τελικό με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα. Απέκλεισε κατά σειρά τις Κετσιορενγκουτσού, Μπολουσπόρ, Ατάισπορ και Μαλάτιασπορ.
Η Ακίσαρσπορ άφησε εκτός διοργάνωσης τις Κατατζουμρούκ, Καϊσερισπόρ, Κασίμπασα και Ουμρανιγιεσπόρ.

Πολυνίκης στον θεσμό είναι η Γαλατασαράι με 17 κατακτήσεις σε 22 τελικούς που έχει λάβει μέρος. Την ακολουθεί η Μπεσικτάς με 9 τρόπαια και πιο κάτω βρίσκονται η Τραμπζονσόρ με 8 και η Φενέρμπαχτσε με 6 κατακτήσεις.
Η Ακίσαρσπορ κατάφερε να πάρει το τρόπαιο στη μοναδική παρουσία της σε τελικό της διοργάνωσης πέρυσι με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε και επικρατώντας με 3-2.
Τελευταία κατάκτηση της Γαλατασαράι ήταν το 2016 με σκορ 1-0 απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Ο τελικός θα γίνει στην πόλη Σίβας, θα διεξαχθεί στις 20.45 και θα τον παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση από το NS4 HD.
Keywords
Τυχαία Θέματα