Τελικός με τη Νέα Ζηλανδία

Η εθνική Ελλάδος θέλει μόνο τη νίκη στην αναμέτρηση με τη Νέα Ζηλανδία, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του παγκοσμίου κυπέλλου της Κίνας (15:00). Η “επίσημη αγαπημένη” δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες, μετά την ήττα από τη Βραζιλία, η οποία μπορεί να της δημιουργήσει προβλήματα στον επόμενο γύρο, όπου θα μεταφέρει τα αποτελέσματα στου ομίλου της, ο οποίος διασταυρώνεται με αυτόν των ΗΠΑ.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανέλυσε
στους παίκτες του τα λάθη που έγιναν στο μας με τη Βραζιλία και θέλει να καλύτερη εμφάνιση κόντρα στους Νεοζηλανδούς, προκειμένου να έρθει η νίκη και μια καλή εμφάνιση. Παράλληλα, ο Έλληνας κόουτς θέλει να τονώσει και την ψυχολογία των παικτών του. Άπαντες στο “γαλανόλευκο στρατόπεδο” εμφανίζονται αισιόδοξοι, πως θα πάρουν τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς και πως θα μπορέσουν να διορθώσουν και την ήττα από τη Βραζιλία, στα ματς του επόμενου γύρου.

Η εθνική θα βρει απέναντί της μια ομάδα, η οποία θα αγωνιστεί ως αουτσάιντερ και χωρίς άγχος. Από το ρόστερ της ξεχωρίζουν οι Τάι και Κόρεϊ Ουέμπστερ, Φοτού και Λόου. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα