Ψάχνει τη νίκη “οξυγόνο” στη Φινλανδία

Η εθνική Ελλάδος θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φινλανδία, προκειμένου να διατηρήσει “ζωντανές” τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2020 (21:45). Στο ντεμπούτο του Γιον Φαν 'τ Σιπ στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, οι διεθνείς καλούνται να ξεκινήσουν την αντεπίθεση τους, ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος από τις δυο ήττες από Ιταλία και Αρμενία στο ΟΑΚΑ. Ο Ολλανδός τεχνικός προσπάθησε τις τελευταίες ημέρες να περάσει τη φιλοσοφία του στο αντιπροσωπευτικό
συγκρότημα, ζητώντας πίεση από την επίθεση.

Ο Φαν’τ Σιπ αναμένεται να παρατάξει την εθνική Ελλάδος με 4-3-3 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Βλαχοδήμος θα καθίσει στην εστία της εθνικής, με τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Οι Τοροσίδης και Τσιμίκας αναμένεται να είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τη θέση στα δεξιά να διεκδικεί και ο Μπακάκης. Οι Μπουχαλάκης, Σάμαρης και Ζέκα θα αποτελέσουν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Οι Μασούρας, Κολοβός και Κουλούρης θα είναι οι τρεις της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η Φινλανδία αναμένεται να παραταχθεί με τους Χραντέσι, Ουρόνεν, Αρατζούρι, Τοΐβιο, Ραϊτάλα, Σπαρβ, Καμαρά, Καριαλάινεν, Λαπαλάινεν, Λουντ και Πούκι. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είανι ο Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα (Ισπανία), με βοηθούς τους Ραούλ Καμπανιέρο Μαρτίνεθ (Ισπανία) και Ινίγο Πριέτο Λόπεθ Ντε Σεραΐν (Ισπανία). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ρικάρντο Ντε Μπούργος Μπενγκοετσέα (Ισπανία).
Keywords
Τυχαία Θέματα