Τελειώνει άμεσα του Σα

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Ζοσέ Σα για τον Ολυμπιακό, με τους “ερυθρολεύκους” να συνεχίζουν τις επαφές με την Πόρτο, για την αγορά των δικαιωμάτων του. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είχε δώσει ραντεβού με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό για τον προσεχή Ιούνιο, στην έναρξη της καλοκαιρινή προετοιμασίας των “ερυθρολεύκων”, κάτι που δείχνει πως σκέφτεται το μέλλον του στο λιμάνι. Δημοσιεύματα
αναφέρουν πως οι επαφές των δυο ομάδων βρίσκονται στο τελικό στάδιο και πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Την ίδια στιγμή, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Μπόγιαν Σαράνοφ, για εναλλακτική λύση, πίσω από τον Σα. Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ο Γιούρι Λοντίγκιν αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το λιμάνι και η προσοχή των Πειραιωτών έχει στραφεί στην περίπτωση του τερματοφύλακα της Λαμίας. Ο 32χρονος παίκτης μένει ελεύθερος και φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Τέλος, συνεχίζονται τα δημοσιεύματα, που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Μάρτιν Σκρτελ. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θέλει να αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε στην οποία αγωνίζεται ακι ο Ολυμπιακός θέλει να τον αποκτήσει “πακέτο” μαζί με τον Ματιέ Βαλμπουενά, για να ενισχύσει το ρόστερ του.
Keywords
Τυχαία Θέματα