Σενάρια για επιστροφή του Σιόβα

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Δημήτρη Σιόβα στο λιμάνι φέρεται να εξετάζει η διοίκηση του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να έχει θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Ισπανία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των “ερυθρολεύκων” μελετούν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού της Λεγανές, ο οποίος δεσμεύεται έως το 2021 με την ισπανική
ομάδα. Ο Σιόβας έχει ρήτρα αποδέσμευσης δέκα εκατομμύρια ευρώ, ποσό που μοιάζει απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό.

Την ίδια στιγμή, οι Πειραιώτες συνεχίζουν την αναζήτηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αποτελέσει τον ηγέτη τους στην αμυντική γραμμή, τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τα ονόματα των Ματιέ και Μολέδο να παραμένουν στο προσκήνιο. Παράλληλα, στη μετεγγραφική λίστα των “ερυθρολεύκων” φέρεται να είναι και το όνομα του Φραν Βέλεθ, ο οποίος την εφετινή σεζόν αγωνίστηκε με τον Άρη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για το κέντρο της άμυνας. Στόχος του Πορτογάλου τεχνικού είναι να έχει κλείσει το θέμα του κεντρικού αμυντικού, πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ώστε να έχει τον παίκτη στη διάθεσή του για τα προκριματικά του Champions League.
Keywords
Τυχαία Θέματα