Πήρε Μορέιρα, πλησιάζει σε Τσάλμερς η ΑΕΚ

Στην απόκτηση του Γιανίκ Μορέιρα προχώρησε η ΑΕΚ, η οποία είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και με τον Μάριο Τσάλμερς.

Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του 28χρονου Ανγκολέζου σέντερ οι "κιτρινόμαυροι" κινήθηκαν πολύ γρήγορα και συμφώνησαν μαζί του και πλέον απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για την οριστικοποίηση της μεταγραφής.

Επόμενο κενό που θέλει να καλύψει η "Βασίλισσα" είναι αυτή του πόιντ γκαρντ με τον Μάριο Τσάλμερς να είναι ο "εκλεκτός". Πέρυσι, ο 33χρονος
Αμερικανός αγωνίστηκε στην Βίρτους Μπολόνια στην οποί ήταν συμπαίκτης με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Κέβιν Πάντερ και παρέα κατέκτησαν το Basketball Champions League.

Ο 33χρονος πόιντ γκαρντ έχει πολύ βαρύ βιογραφικό, αφού έχει αγωνιστεί σε Μαϊάμι Χιτ (2008-15), όπου και κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα του ΝΒΑ (2012, 2013), και Μέμφις Γκρίζλις (2015-16, 2017-18), ενώ να σημειώσουμε πως το 2009 ήταν μέλος της δεύτερης καλύτερης All-Rookie Team, ενώ το 2008 πανηγύρισε το πρωτάθλημα στο NCAA με το Kansas.

Τον περασμένο Μάρτιο ήρθε στην Ευρώπη για την Μπολόνια, εκεί όπου αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια στο Basketball Champions League, έχοντας κατά μέσο όρο 7.7 πόντους, 2.2 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά ματς.
Keywords
Τυχαία Θέματα