Τέμπη: Ο 20χρονος Γεράσιμος παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ – Αγώνας για να βγει από το τεχνητό κώμα

Με την ελπίδα να τελειώσει ο εφιάλτης, και ο Γεράσιμος να βγει νικητής από τη μάχη που δίνει στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας, ζει η οικογένειά του στον Βόλο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 20χρονος φοιτητής που τραυματίστηκε βαριά στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, και πλέον οι προσπάθειες των γιατρών επικεντρώνονται στην εγκεφαλική του λειτουργία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το gegonotanews.gr, τις τελευταίες ημέρες η ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί φέρεται να διεξάγει συστηματικά τεστ

προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και πότε θα μπορέσουν να τον “ξυπνήσουν” από το τεχνητό κώμα.

Υπενθυμίζεται πως ο Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity62 που το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη.

Ο 20χρονος υπέστη βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις με σκοπό να αποσυμπιεστεί το κεφάλι του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Εδώ και περισσότερες από 40 ημέρες παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και κάθε μέρα που περνάει κορυφώνεται η αγωνία για την πορεία της υγείας του.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα