Ταξιδεύω για την ομάδα μου με την ασφάλεια του insurancemarket.g

Δεν χρειάζεται να ψάχνεις για την καλύτερη προσφορά στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου. Το κάνει το insurancemarket.gr για σένα!

Το να ταξιδεύεις για την ομάδα σου είναι υπέροχο. Την τελευταία φορά όμως, που είχαμε πάει ταξίδι να δούμε την ομάδα μας, τα πράγματα δεν είχαν πάει όπως τα περιμέναμε. Ένα μικρό ατύχημα με το αυτοκίνητο και η ήττα στον αγώνα, μάς είχαν χαλάσει το κέφι. Πέρασαν μήνες ώσπου οι τέσσερις κολλητοί να βρούμε ξανά την ευκαιρία να κάνουμε αντίστοιχο ταξίδι για να δούμε την αγαπημένη

μας ομάδα.

Η αλήθεια είναι όμως πως η ασφαλιστική μας κάλυψη δεν επαρκούσε, με αποτέλεσμα εκείνο το ταξίδι να μου έχει κοστίσει τελικά πολλά παραπάνω από όσα υπολόγιζα. Γενικά μας αρέσει πολύ να ακολουθούμε την ομάδα μας στα εκτός έδρας παιχνίδια, όποτε αυτό είναι εφικτό. Το παιχνίδι πλησίαζε και αυτή την φορά ήθελα να ταξιδέψω με απόλυτη σιγουριά όσον αφορά την ασφάλεια του αυτοκινήτου μου.

Έλα όμως που δεν είχα ιδέα πώς να επιλέξω. Και δεν είχα τον χρόνο να το κάνω με κάποιον ασφαλιστή. Ως “από μηχανής θεός”, ο Γιάννης είπε τη μαγική φράση: “Μην το ψάχνεις, θα μπούμε στο insurancemarket.gr. Θα μας λύσει το πρόβλημα σε 5 λεπτά” μου λέει.

Πληκτρολογεί γρήγορα στο laptop του την ιστοσελίδα και μου ζητάει απλά τον αριθμό της πινακίδας μου και τα στοιχεία μου. Αμέσως, αρχίζουμε και συγκρίνουμε τιμές και ασφαλιστικά προγράμματα σε περισσότερες από 25 ασφαλιστικές εταιρίες! Θαύμα! Βρήκαμε την ασφάλεια που μας ταιριάζει και πραγματικά μετά από 5 λεπτά το νέο ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου μου ήταν στο email μου.

Τώρα θα απολαμβάναμε ξανά ένα υπέροχο ταξίδι χωρίς περιττά άγχη και εγώ – στην προσπάθειά μου να βρω τις καλύτερες για μένα προσφορές στην ασφάλεια των αυτοκινήτων της οικογένειάς μου, την ασφάλεια μηχανής, αλλά και του σπιτιού μου – είχα ανακαλύψει μια εντυπωσιακή “μηχανή” εξυπηρέτησης!

Εν τω μεταξύ λίγες ώρες πριν ξεκινήσουμε για το ταξίδι, έκανα μια “βόλτα” να δω όλο το insurancemarket.gr και ανακάλυψα κι άλλα “διαμαντάκια”. Διότι δεν έχει μόνο τη λύση στο πρόβλημα των συνεχών ανατιμήσεων στα ασφάλιστρα, αλλά και για τις ανατιμήσεις στην ενέργεια καθώς συγκρίνει 14 παρόχων ρεύματος και φυσικού αερίου βάσει της κατανάλωσής σου!

Το insurancemarket.gr το έβαλα πλέον με σελιδοδείκτη και στο δικό μου laptop. Εκτός από το novasports.gr, στο οποίο μπαίνω για να ενημερώνομαι για τα αθλητικά, μπορώ πλέον να ενημερώνομαι και μέσω του insurancemarket blog για θέματα οικονομικά, θέματα αυτοκινήτου και θέματα ενέργειας, ώστε να μη μένω πίσω από τις εξελίξεις, τις ανατιμήσεις και τις… καλύτερες προσφορές. Εσύ; Ακόμα να μπεις στο insurancemarket.gr;

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ταξιδεύω,taxidevo