Ακαπούλκο: Ανατροπές για Ρούνε, Φριτς, Σαποβάλοφ (vid)

Συναρπαστική ήταν η πρεμιέρα του Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο τη Δευτέρα, με τους Χόλγκερ Ρούνε, Τέιλορ Φριτς και Ντένις Σαποβάλοφ να παίρνουν το εισιτήριο για το 2ο γύρο με ανατροπή του σκορ.

Στο ντέρμπι των ανερχόμενων αστέρων του ATP Tour, ο 19χρονος Ρούνε κατάφερε να περιορίσει τις ορέξεις του πρόσφατου quarterfinalist στο Australian Open, Μπεν

Σέλτον και με 6-7(7), 6-4, 6-2 επί του 20χρονου Αμερικανού, πήρε δύσκολη πρόκριση στους “16” του θεσμού.

Ο ταλαντούχος Δανός, Νο10 στον κόσμο και Νο4 του ταμπλό στο Μεξικάνικο τουρνουά, αν και έχασε δύο set point στο tie break του εναρκτήριου σετ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και αφού κέρδισε τα 8 από τα 10 τελευταία games του αγώνα, επέστρεψε με νίκη στο tour μετά τον τραυματισμό και τον αποκλεισμό του στο 2ο γύρο του ABN AMRO στο Ρότερνταμ από το Νο160 του κόσμου, Χάις Μπράουερ.

“Κατάφερα να βρω λύσεις όταν χρειάστηκε. Χρειάστηκε να παλέψω σκληρά για να πετύχω αυτό το break στο 2ο σετ. Στο 3ο σετ ένιωσα ότι ήμουν καλύτερος. Έπαιξα καλά σε ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι” είπε ο Ρούνε αμέσως μετά.

Στο 2ο γύρο της ATP 500 διοργάνωσης, ο Δανός περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Μπόργκες-Τσαπέλ.

Showtime in Acapulco

Pure magic from @holgerrune2003 and @BenShelton at #AMT2023! pic.twitter.com/zkm5bW4ItQ

Tennis TV (@TennisTV) February 28, 2023

Ανατροπή χρειάστηκε και ο Τέιλορ Φριτς στον αμερικανικό εμφύλιο κόντρα στον Τζον Ίσνερ, με τον 25χρονο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο3 του ταμπλό, να επικρατεί 3-6, 6-3, 6-4 του βετεράνου συμπατριώτη του, πετυχαίνοντας από ένα break στα δύο τελευταία σετ.

Λίγο αργότερα, ο Ντένις Σαποβάλοφ σφράγισε το ντέρμπι με τον Φριτς στο 2ο γύρο, μετά τη συναρπαστική νίκη με 6-7(4), 6-0, 7-5 επί του Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Ήταν η πρώτη νίκη του αριστερόχειρα Καναδού, Νο30 στον κόσμο, μετά από τρεις σερί ήττες στο tour.

Πλέον, μένει να δούμε αν το Νο1 του ταμπλό, Κάρλος Αλκαράθ θα κατέβει στον αγώνα της Τρίτης με αντίπαλο τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ ή αν ο τραυματισμός του στο πόδι τον αναγκάσει να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Ακαπούλκο.

ABIERTO MEXICANO SINGLES DRAW| DOUBLES DRAW| OOP (-8h)

The post Ακαπούλκο: Ανατροπές για Ρούνε, Φριτς, Σαποβάλοφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ακαπούλκο, Ανατροπές, Ρούνε Φριτς Σαποβάλοφ,akapoulko, anatropes, roune frits sapovalof