Ταβάρες: «Ο Ολυμπιακός θα θέλει εκδίκηση»

Παράλληλα, ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι συμπλήρωσε πως θέλει να παραμείνει στο ρόστερ των «μερένχες» και τα επόμενα χρόνια. Ο Ταβάρες μένει ελεύθερος στο τέλος της φετινής σεζόν. Αναλυτικά, ο παίκτης της «Βασίλισσας» της Ευρώπης δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα «As»:

Για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Θυμάμαι πως όταν χάσαμε με έναν πόντο από την Εφές (το 2022), το κίνητρό μας να επαναλάβουμε τον τελικό και να προσπαθήσουμε ξανά ήταν πολύ μεγάλο. Και το πήραμε. Υποθέτω

ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει με τον Ολυμπιακό που θα έχει ανεβάσει τις φιλοδοξίες του».

Πώς νιώθει για τον σύλλογο που προκρίθηκε σε 5ο Final Four σε 7 χρόνια: «Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι τεράστιο. Το όνειρό μου είναι να τα κερδίσω όλα, τους τέσσερις τίτλους της σεζόν, γιατί αυτή είναι μια από τις καλύτερες ομάδες από τότε που ήρθα. Είμαστε πλήρεις σε όλες τις πτυχές, άνθρωποι που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε θέση και το μεγάλο κρίμα είναι ο τραυματισμός του Ντεκ. Έχουμε καλή ομάδα, αλλά αυτό που συνέβη πέρσι με τον Ολυμπιακό που σάρωσε την κανονική διάρκεια αλλά έχασε στον τελικό από εμάς, μπορεί πάντα να συμβεί».

Για το αν τον επηρεάζει πως λήγει το συμβόλαιο του, δήλωσε: «Όχι, δε με επηρεάζει. Ο κόσμος έχει πει ότι δεν ήμουν τόσο καλός ήταν λόγω της ανανέωσης, αλλά λόγω όλων όσων μου συνέβησαν αυτή τη σεζόν, που απλώς συνέπεσε με τη λήξη του συμβολαίου μου. Το να τελειώσω το συμβόλαιό μου δε με εμποδίζει να παίζω. Πρέπει πάντα να κάνεις τα πράγματα καλά γιατί τότε θα έρθει αυτό που είναι δικό σου, αυτό που περιμένεις. Ή όχι, αλλά πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και θα φανεί. Δεν μπορείς να εξοικονομήσεις ενέργεια ή να σκεφτείς ότι αν τραυματιστείς δε θα έχεις συμβόλαιο εδώ ή κάπου αλλού».

Ενώ στη συνέχεια για το τι θα ήθελε να συμβεί απάντησε: «Ελπίζω να καταλήξουμε σε συμφωνία και να μείνω στη Μαδρίτη. Είμαι χαρούμενος εδώ, τα δύο μου παιδιά είναι από τη Μαδρίτη, αγαπάμε τον πολιτισμό, την πόλη, τον τρόπο που είναι οι άνθρωποι, τον τρόπο που ζουν, τι αντιπροσωπεύει η Ρεάλ Μαδρίτης, πώς ξεπερνιούνται τα πράγματα στον σύλλογο, το πνεύμα τους, την επιθυμία τους. Να κερδίσω όπως είδαμε πρόσφατα στο Champions League κόντρα στην Μπάγερν… Το να είμαι εδώ είναι πολύ ικανοποιητικό για μένα και με κάνει να βελτιώνομαι, γιατί δεν μπορείς να χαλαρώσεις, πρέπει πάντα να δίνεις τα πάντα για να κερδίζεις. Ποτέ δεν ξέρεις, αν και ελπίζω να μείνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα