Τάνκοβις: Αποτελεσματικός και χωρίς 90λεπτο (infographic)

Τάνκοβις: Αποτελεσματικός και χωρίς 90λεπτο (infographic)gvasilioΠέμ, 02/11/2021 - 20:16

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι ο μοναδικός παίκτης της ΑΕΚ που μετράει 26 συμμετοχές και δεν έχει βγάλει ούτε ένα 90λεπτο

Παρόλα αυτά όμως, οι αριθμοί του Σουηδού επιθετικού είναι εντυπωσιακοί στον χρόνο που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League

Ο

Τάνκοβιτς ανακοινώθηκε επίσημα από την ΑΕΚ στις 5 Οκτωβρίου και από τότε και επί εποχής Καρέρα, αλλά και τώρα στις ημέρες του Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει κερδίσει θέση στο βασικό σχήμα της Ένωσης. 

Ο πρώην παίκτης της Χάμπαρμπι ωστόσο δεν πτοείται από αυτό το γεγονός με τους αριθμούς και τις επιδόσεις του να επιβεβαιώνουν την κλάση και την ποιότητά του. 

Στα 1.162 λεπτά που έχει αγωνιστεί ο Τάνκοβιτς έχει καταφέρει να πετύχει έξι γκολ και να φτιάξει άλλα πέντε για τους συμπαίκτες του. 

Τα περισσότερα λεπτά που έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν σε ένα ματς ο Σουηδός επιθετικός είναι 81, στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο (2-1) την 1η Νοεμβρίου του 2020.

Δείτε τους αριθμούς του Τάνκοβιτς στο παρακάτω γράφημα: 

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι ο μοναδικός παίκτης της ΑΕΚ που μετράει 26 συμμετοχές και δεν έχει βγάλει ούτε ένα 90λεπτο, με τους αριθμούς του ωστόσο να εντυπωσιάζουν. Article publish on Πέμ, 02/11/2021 - 20:16 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα