Τακτική κι ενέργεια στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάθος για γκολ σε Ινβερνές, Σάντερλαντ (video)

Τα σημερινά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να έχουν γκολ, εκατέρωθεν, ανάμεσα σε ομάδες που μπορούν να σκοράρουν.
Βέβαια σε αυτή τη φάση των νοκ άουτ παίζει ρόλο και η τακτική. Ο Γιούργκεν Κλοπ σίγουρα δεν θέλει να δώσει πολλά δικαιώματα στην Μπάγερν γνωρίζοντας πολύ καλά τις αρετές και τις ατέλειές της.
Στη Γαλλία η Λιόν είναι το αουτσάϊντερ όμως λογικά θα
είναι και προσεκτική γνωρίζοντας τις δικές της αμυντικές ατέλειες κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Μπαρτσελόνα.

Ματς για γκολ περιμένουμε στο ντέρμπι των "Χάϊλαντς" ανάμεσα στην Ινβερνές και την Ρος Κάουντι για το κύπελλο. Ισόπαλο 2-2 έληξε το πρώτο ματς και ισόπαλο 2-2 το αντίστοιχο παιχνίδι της Τσάμπιονσιπ στο ίδιο γήπεδο!

Μικρό αλλά σαφές το προβάδισμα της Γουεστ Μπρομ και της Πόρτσμουθ. Πάντως λόγω της δυναμικής των αντιπάλων τους μάλλον θα χρειαστούν πάνω από ένα γκολ για να κερδίσουν!

Αξίζουν τα γκολ των αουτσάϊντερ στο Σάντερλαντ και στο Νόττιγχαμ όπου τόσο η Τζίλιγχαμ όσο και η Νιούπορτ Κάουντι είναι σε θέση να φανούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΛΙ
ΑΓΓΛΙΑ, Championship (21.45) Q.P.R. - West Bromwich : Χ2 (1,28)ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ (21.45) Liverpool - Bayern München : 1 Draw No Bet (1,37)ΑΓΓΛΙΑ, League Two (21.45) Notts County - Newport County : Goal/Goal (1,65)ΣΚΩΤΙΑ, League Two) Cowdenbeath - Albion Rovers : Goal/Goal (1,63)ΑΓΓΛΙΑ, League One (21.45) Rochdale - AFC Wimbledon : Χ2 (1,60)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ :
ΣΚΩΤΙΑ, F.A. Cup (21.45) Inverness CT - Ross County : Goal/Goal & Over 2,5 (2,15)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ (21.45) Lyon - Barcelona : 1Χ (2,05)ΑΓΓΛΙΑ, League One (21.45) Portsmouth - Bristol Rovers : Goal/Goal & Over 2,5 (2,20)

ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ :
ΑΓΓΛΙΑ, League One (21.45) Sunderland - Gillingham : Goal/Goal (1,85)

* Και το "γλέντι" της στήλης συνεχίζεται! Η πρόταση για το Μονό Σημείο αφορούσε το παιχνίδι της Ρόμα με την Μπολόνια. Το Goal/Goal & Over 2,5 (2,15) ήρθε με σκορ 2-1

**Δείτε πως έμειναν στο 2-2 η Ρος Κάουντι με την Ινβερνές στο πρώτο ματς για το κύπελλο Σκωτίας και πως η Σάντερλαντ είχε νικήσει με 4-1 εκτός έδρας την Τζίλιγχαμ για τον πρώτο γύρο της Αγγλικής League One
Keywords
Τυχαία Θέματα