Ταινίες και σειρές Star Trek "ενώνονται" ξανά

Ήρθε η στιγμή το Star Trek να φτιάξει το δικό του mega universe;

Μετά πάνω από μια δεκαετία, τα δικαιώματα των ταινιών και σειρών "Star Trek" βρίσκονται ξανά κάτω από την ίδια ομπρέλα εταιρειών.

Το 2005, το CBS διαχωρίστηκε από την Viacom στην οποία άνηκε, ενώ η Paramount Pictures εξακολουθούσε να βρίσκεται κάτω απ΄αυτήν. Έτσι

λοιπόν, τα δικαιώματα του franchise έσπασαν στα δύο με την Paramount να έχει τις άδειες για ταινίες και το CBS να κρατάει όλα τα υπόλοιπα. Από τότε, τα δύο μέσα δεν μπορούσαν να φέρουν κοντά ταινίες και σειρές του "Star Trek" με όλα τα projects να χρησιμοποιούν αναγκαστικά διαφορετικό cast και να μην συνδέονται.

Το CBS ανακοίνωσε ότι θα ενωθεί πάλι με την Viacom, οπότε όλα τα δικαιώματα του franchise βρίσκονται ξανά μαζί.

STAR TREK: DISCOVERY

Η επανένωση αυτή θα επιτρέψει την πιθανή δημιουργία ενός κοινού universe σε τηλεόραση και κινηματογράφο, αλά "Star Wars" και "MCU", δίνοντας την ευκαιρία στο "Star Trek" να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο και να μεταφέρει την επιτυχία και hype των τωρινών σειρών του (Star Trek: Discovery, Star Trek: Picard) στο σινεμά του, που τα τελευταία χρόνια έχει "κολλήσει".

Σε αντίθεση με το CBS, που έχει αυτήν την στιγμή 4 projects "Star Trek" στα σκαριά για την τηλεόραση, η κινηματογραφική σειρά της Paramount, που ξεκίνησε με το "Star Trek" του 2009 με πρωταγωνιστή στον Chris Pine (Wonder Woman), δεν πήγε όπως αναμένονταν, με το "Star Trek: Beyond" του 2016 να βγάζει ίσα ίσα τα κόστη παραγωγής και διαφήμισης, και το τέταρτο sequel να μπαίνει στον "πάγο".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Το "The Man Who Fell to Earth" με τον David Bowie αποκτά τηλεοπτική μεταφορά Τρεις ανανεώσεις σειρών για το CBS "Big Bang" από ανανεώσεις σειρών και νέες κυκλοφορίες στο CBS

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα