Ταινία Star Wars θα δημιουργήσει ο Πρόεδρος του MCU

Ο Πόλεμος των Υπερηρώων.

O Πρόεδρος του MCU, Kevin Feige, λέγεται ότι συνεργάζεται με την Πρόεδρο της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, για την δημιουργία και την ανάπτυξη μιας νέας ταινίας από τον κόσμο του "Star Wars".

Σύμφωνα με το THR, ο Πρόεδρος των Disney Studios, Alan Horn έκανε την εξής δήλωση, "Χαιρόμαστε για τα projects που θα φέρει η Kathy και η ομάδα της Lucasfilm, όχι μόνο για το 'Star Wars', αλλά και για

το 'Indiana Jones' και για τα άλλα μέρη της εταιρείας, όπως το 'Children of Blood and Bone' με την Emma Watts και το Fox. Με την ολοκλήρωση του Skywalker Saga, η Kathy αναζητά τη νέα εποχή στο 'Star Wars', και ξέροντας πόσο μεγάλος fan είναι ο Kevin, είναι λογικό που αυτοί οι δύο μεγάλοι παραγωγοί συνεργάζονται σε μια ταινία 'Star Wars' μαζί".

Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το εν λόγω project, αλλά το μέλλον του franchise είναι ήδη αρκετά φορτωμένο. Τρεις ταινίες θα έρθουν από τους δημιουργούς του "Game of Thrones", David Benioff και D.B. Weiss, οι οποίες μάλλον θα διαδραματίζονται στην εποχή του Old Republic, η Kennedy και ο Rian Johnson, ο σκηνοθέτης του "The Last Jedi" σχεδιάζουν το μέλλον του franchise "για τα επόμενα 10 χρόνια", με τον Johnson να επιβεβαιώνει ότι δουλεύει πάνω στη δική του τριλογία, και υπάρχουν φήμες που θέλουν μια νέα ταινία να δημιουργείται και να βασίζεται στο "Knights of the Old Republic" της BioWare. Όσον αφορά την τηλεόραση, αναμένουμε να δούμε το "The Mandalorian" στο Disney+, την σειρά που θα εξιστορεί τις περιπέτειες των Cassian Andor (Rogue One) και K-2SO, όπως και τη σειρά για τον Obi-Wan Kenobi με τον Ewan McGregor.

Από τη στιγμή που η Disney αγόρασε την Lucasflim, το "Star Wars" έχει κυκλοφορήσει τέσσερις ταινίες, οι οποίες απέφεραν $4,5 δις για το στούντιο. Παρά τα κέρδη όμως, καλό είναι να μην ξεχνάμε και τα προβλήματα που δημιουργούνται πίσω από τις κάμερες. Οι Phil Lord και Chris Miller αποχώρησαν από το "Solo" εν μέσω παραγωγής, και τους αντικατέστησε ο Ron Howard, ο Colin Trevorrow (Jurassic World) ήταν να σκηνοθετήσει το "The Rise of Skywalker", αλλά αντικαταστήθηκε από τον J.J. Abrams (The Force Awakens), ο Tony Gilroy τελείωσε τη δουλειά που ξεκίνησε ο Gareth Edwards στο "Rogue One" και ο Josh Trank αποχώρησε από ένα άτιτλο project ένα μήνα πριν το Star Wars Celebration, όπου θα καθόταν στο πάνελ μαζί με τους Kennedy και Edwards.

Το cast της 12ης ταινίας αποτελείται από τους Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billy Dee Williams, Billie Lourd, Mark Hamill, Anthony Daniels και Ian McDiarmid, ενώ νέες προσθήκες θα είναι οι Keri Russell, Dominic Monaghan και Matt Smith. Διαγραμμένες σκηνές από το "The Force Awakens" θα χρησιμοποιηθούν για να φέρουν την Carrie Fisher στην ταινία. Ο J.J. Abrams επιστρέφει στο franchise για να σκηνοθετήσει μια διαφορετική ταινία, ενώ έχει γράψει το σενάριο με τον Chris Terrio.

To 9o επεισόδιο και το κεφάλαιο που θα κλείσει το Skywalker saga, "The Rise of Skywalker", θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 19 Δεκεμβρίου. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο teaser trailer της νέας ταινίας και να μας πείτε στα σχόλια τη γνώμη σας. Μάθαμε πώς στήθηκε η ιστορία γύρω από τον θάνατο της Carrie Fisher, λίγα πράγματα για τον χαρακτήρα της Naomi Ackie και γιατί ο Palpatine βρίσκεται στην ταινία. H Ridley επιβεβαίωσε ότι θα μάθουμε για τους γονείς του χαρακτήρα που ενσαρκώνει και ότι δεν θα βρεθεί σε καμία νέα τριλογία.

Ο Feige έχει αναλάβει το Marvel Cinematic Universe εδώ και μία δεκαετία περίπου. Το franchise έχει κέρδη ύψους $22 δις στο παγκόσμιο box Office, με το "Avengers: Endgame" να έχει γίνει η πιο κερδοφόρα ταινία όλων των εποχών. To πρόγραμμα του Προέδρου και αυτό γεμάτο με την 4η Φάση, η οποία περιλαμβάνει τις ταινίες "Black Widow", "The Eternals", "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings", "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", "Thor: Love and Thunder" και "Blade", και τις σειρές "Loki", "The Falcon and the Winter Soldier", "WandaVision", "Hawkeye", "What If...?", "Moon Knight", "She-Hulk" και "Ms. Marvel".

Ποια είναι η γνώμη σας για το νέο project; Τι θα θέλατε να δημιουργήσουν οι δύο μεγάλοι παραγωγοί; Πείτε μας στα σχόλια. Και μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Star Wars: Ο Chewbacca παίρνει επιτέλους την πολυπόθητη αυτή αγκαλιά Κινηματογραφικοί χαρακτήρες εμφανίστηκαν σε σχολικές ταυτότητες Το Star Wars κόμικ θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα