Χειρόφρενο βάζει στο αμάξι του ο Ghost Rider του Hulu

Ο Robbie Reyes στον πάγο.

Το Hulu σταματά την παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς που ετοίμαζε, "Ghost Rider".

Σύμφωνα με το Deadline, η συνδρομητική υπηρεσία και η ομάδα της σειράς βρέθηκαν να έχουν δημιουργικές διαφορές, τις οποίες δεν μπόρεσαν να λύσουν και έτσι αποφάσισαν να σταματήσουν τελείως την παραγωγή. Η σειρά θα θεωρούνταν spin-off του "Agents of Shield" του ABC, καθώς θα πρωταγωνιστούσε η ίδια εκδοχή, και ο ίδιος ηθοποιός, του Robbie Reyes όπως γνωρίσαμε μέσα

από την σειρά.

Τα νέα για την live-action σειρά της Marvel τα μάθαμε τον Μάιο, όταν το Hulu ανακοίνωσε ότι θα φέρει δύο σειρές το 2020. Το "Ghost Rider" και το "Helstrom", το οποίο συνεχίζει την παραγωγή του κανονικά.

Επίσης, στη συνδρομητική υπηρεσία αναμένουμε να δούμε τις σειρές κινουμένων σχεδίων "Marvel’s M.O.D.O.K", "Marvel’s Hit-Monkey", "Marvel’s Tigra & Dazzler Show", και "Marvel’s Howard the Duck", οι οποίες θα κάνουν crossover στο "Marvel’s The Offenders".

Στη σειρά θα πρωταγωνιστούσε ο Gabriel Luna ως τον Ghost Rider Robbie Reyes, τον οποίο πρωτογνωρίσαμε το 2016 μέσα από το "Agents of Shield". Η εκδοχή αυτή του χαρακτήρα ήταν διαφορετική σε σχέση με αυτήν του Ghost Rider Johnny Blaze που ενσάρκωνε ο Nicolas Cage στις ταινίες του 2007 και 2011. Ο Reyes είναι μαθητής λυκείου που εργάζεται σε συνεργείο στο Λος Άντζελες. Τον πυροβολούν και κάνει συμφωνία για να γίνει ο επόμενος Ghost Rider.

Άγνωστο παραμένει αν η σειρά θα βρει στέγη σε κάποιο άλλο κανάλι. Να υπενθυμίσουμε ότι η Disney θα κυκλοφορήσει τη δική της συνδρομητική υπηρεσία με το όνομα Disney+, όπου αναμένουμε να δούμε πολλές σειρές από τον κόσμο της Marvel, όπως οι "She-Hulk", "Hawkeye", "Ms. Marvel", και πολλές περισσότερες.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020 και να μας πείτε στα σχόλια, ποιες σειρές θα δείτε.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΤηλεοπτικό Πρόγραμμα Φθινοπώρου 2019 - Πότε έρχονται παλιές και νέες σειρέςTo Binge του Hulu θα φέρει τον Vince VaughnGame of Thrones Cast's Reaction to Reading the Final Script

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα