Τα βιβλία "The Witchlands" θα φέρουν τη μαγεία τους και στη μικρή οθόνη

Η bestselling σειρά βιβλίων έρχεται στο τηλεοπτικό γυαλί από την Jim Henson Company.

Η Jim Henson Company θέλει να αναπτύξει τα bestselling βιβλία της Susan Dennard, "The Witchlands", σε live-action τηλεοπτική σειρά.

Σύμφωνα με το Deadline, η ανακοίνωση έγινε σε πάνελ του συνεδρίου Dragon Con, που γίνεται στην Atlanta

από τις 30 Αυγούστου μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου του 2018, από την ίδια την Dennard και την Halle Stanford, Πρόεδρο Τηλεοπτικών Παραγωγών της Jim Henson Company.

Η Halle Stanford.

Η Lisa Henson, Γενική Διευθύντρια και Πρόεδρος της Jim Henson Company, μαζί με την Halle Stanford και την Susan Dennard, θα αναλάβουν την εκτελεστική παραγωγή της σειράς. Η βραβευμένη με Emmy εταιρεία, Jim Henson’s Creature Shop, θα αναλάβει να φέρει στη ζωή και στην οθόνη τα πλάσματα που αναφέρονται στα βιβλία.

Η σειρά θα διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου θα κυβερνάται από τρεις αυτοκρατορίες και κάθε νέο μέλος του πληθυσμού γεννιέται κατέχοντας μαγικές ικανότητες, γνωστές και ως "witchery". Τώρα, καθώς η εικοσάχρονη εκεχειρία σε έναν αιώνιο πόλεμο πρόκειται να τελειώσει, η ισορροπία της εξουσίας και της δύναμης θα πέσει στους ώμους δύο νέων γυναικών, της Safiya και της Iseult, οι οποίες πρέπει να αποδεχθούν τη μοίρα τους και τους εαυτούς τους αλλά και να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Η σειρά βιβλίων "The Witchlands" απαρτίζεται από δύο βιβλία, το Truthwitch και το Sightwitch, ενώ το spinoff με τίτλο Bloodwitch βρίσκεται στα σκαριά και θα δημοσιευτεί τον Φεβρουάριο του 2019.

Τα εξώφυλλα των δύο βιβλίων της σειράς.

Στα βιβλία, τα οποία διαδραματίζονται σε μια μακρινή ήπειρο, τα παιδιά που γεννιούνται με το "witchery" (που αναφέρεται παραπάνω) ξεχωρίζουν από τον υπόλοιπο κόσμο. Για αυτό, οι δύο κολλητές φίλες, η Safi (η Truthwitch) και η Iseult (η Threadwitch), μαζί με τον πονηρό καπετάνιο Prince Merik (τον Windwitch) και τον Aeduan, τον μυστηριώδη και παντοδύναμο Bloodwitch, περιηγούνται ανάμεσα σε αντιμαχόμενες αυτοκρατορίες, πολιτικές μηχανές και μισθοφόρους που επιδιώκουν να χρησιμοποιήσουν τη μαγεία τους για εγωιστικό κέρδος.

"To "The Witchlands" διαθέτει ένα κόσμο μαγικών και εκπληκτικών χαρακτήρων, που το Creature Shop μας, μπορεί να πιάσει δουλειά και να τους φέρει στη ζωή με έναν συναρπαστικό και φρέσκο τρόπο", δήλωσε η Stanford. "Αυτά τα βιβλία εκπληρώνουν την επιθυμία μας να βουτήξουμε βαθιά σε έναν κόσμο φαντασίας όπως στο 'Lord of the Rings' ή στο 'Game of Thrones', όπου οι γυναίκες είναι οι ήρωες και ο ίδιος ο κόσμος βλέπει τα πάντα μέσα από ένα θηλυκό φακό."

Η Susan Dennard.

Η Susan Dennard δήλωσε για την επερχόμενη σειρά: "Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που το 'The Witchlands' είναι στα χέρια μιας τόσο δυναμικής και δημιουργικής εταιρείας όπως η Jim Henson Company. Αυτό είναι, κυριολεκτικά, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και δεν μπορώ να περιμένω να δω τι θα σκεφτούν για να φέρουν τον κόσμο, τους χαρακτήρες, τη μαγεία και τα πλάσματα στη ζωή!"

Η Jim Henson Company έχει βραβευτεί με Emmy πάνω από 50 φορές ενώ έχει κερδίσει και εννιά Grammy βραβεία.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για όλα τα νέα σχετικά με την επερχόμενη σειρά, βασισμένη στα βιβλία "The Witchlands".

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN Greece Το πρόσωπο του KFC γίνεται ο The Mountain του "Game of Thrones" Μόνο υλικό κατάλληλο για ανηλίκους θα έχει η νέα πλατφόρμα της Disney Ανακοινώθηκαν οι νικητές των βραβείων της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα