Βεντούρα: «Ποτέ ξανά…ΙΚΕΑ»

Αν έχεις καεί στον χυλό φυσάς και το γιαούρτι λέει ο θυμόσοφος λαός και στην περίπτωση του Τζιάν Βεντούρα αυτό βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή με …εκδικητικό τρόπο στις καταναλωτική αγορά.

Ο Τζιάν Πιέρο Βεντούρα, ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας πέρυσι, όταν έχασε στους αγώνες μπαράζ από τη Σουηδία και αποκλείστηκε από το μουντιάλ της Ρωσίας, δήλωσε ότι ποτέ δεν θα ξεπεράσει τη «σημαντική» αυτή αποτυχία και αστειεύτηκε ότι από τότε αποφεύγει τις αγορές στα ΙΚΕΑ.

Ο 70χρονος Βεντούρα
απέφευγε τη δημοσιότητα μετά την απόλυσή του τον περασμένο Νοέμβριο λόγω του αποκλεισμού της «Σκουάντρα Ατζούρα» από τη διοργάνωση για πρώτη φορά μετά το 1958. «Ήταν ένα μακρύ καλοκαίρι για μένα», δήλωσε στο ραδιόφωνο της RAI. «Είχα πολλά χρόνια να κάνω διακοπές ένα ολόκληρο καλοκαίρι, αλλά αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να προβληματιστώ και να αναγεννηθώ».

Για να προσθέσει: «Έχω ξεπεράσει την απογοήτευση με τους Ατζούρι. Είναι δύσκολο γιατί αυτό που συνέβη ήταν κάτι πολύ σημαντικό. Μετά τον αγώνα της Σουηδίας-Ιταλίας, δεν πηγαίνω πια στα πολυκαταστήματα ΙΚΕΑ», είπε, αναφερόμενος στη σουηδική εταιρεία επίπλων.
Keywords
Τυχαία Θέματα