Τα βασικότερα σημεία του Season 6 στο Fortnite

Κουταβάκι κανείς;

To Season 5 έφτασε αισίως στο τέλος του και η Epic αποκάλυψε όλα όσα θα δούμε στο Season 6 του Fortnite.

To "Darkness Rises" είναι το νέο theme για το Season 6 και ακολουθεί τα γεγονότα του μωβ κύβου, που διαλύθηκε εν τέλει στο Loot Lake και τώρα αιωρείται. Το theme φέρνει μαζί του και αρκετές αλλαγές στον χάρτη, που περιλαμβάνουν ένα στοιχειωμένο κάστρο, νέες corrupted περιοχές στα σημεία που είχαν εμφανιστεί τα runes και όπως είπαμε παραπάνω, την ιπτάμενη νήσο.

Τα

Shadow Stones δίνουν στους παίκτες μορφή σκιάς, για 45 δευτερόλεπτα αφού το καταναλώσετε. Η ικανότητά σας να χρησιμοποιήσετε όπλα αφαιρείται, αλλά μπορείτε να είστε αόρατος ενώ στέκεστε σε ένα σημείο. Το Phase είναι μια νέα ικανότητα που σας σπρώχνει μπροστά και σας αφήνει να περάσετε μέσα από αντικείμενα. Παράλληλα έχετε και αυξημένο movement speed και δεν δέχεστε damage πτώσης. Αυτά τα αντικείμενα τα βρίσκετε συνήθως κοντά στα corrupted zones.

Το vault παράλληλα δέχθηκε μερικές ακόμα προσθήκες. Τα Impulse Grenades, Suppressed Submachine Gun, Light Machine Gun, Bouncer και Remote Explosives μας άφησαν χρόνους, ενώ από την άλλη το Double Barrel Shotgun δέχθηκε nerf, με τα stats του να πηγαίνουν από 143/150 στα 114/120.

Τα έξι νέα skins.

Με το Season 6, θα έχετε επίσης και τα δικά σας κατοικίδια, μέσω του Season Pass, τα οποία λογικά θα λειτουργούν και ως back bling.

Τα Storm Circles, μαζί με το wait time και το shrink time δέχθηκαν αλλαγές. Έτσι, πιθανότατα να δείτε τα παιχνίδια σας να προχωρούν λίγο πιο γρήγορα, καθώς η ταχύτητα με την οποία ξεκινά να κλείνει ο κύκλος αυξήθηκε.

Επιπροσθέτως, οι παίκτες θα έχουν την ικανότητα να επιλέξουν μουσική από το Locker και θα την ξεκλειδώσουν μέσω του Battle Pass.

Δείτε τα πλήρη patch notes εδώ, και πριν φύγετε μην ξεχνάτε ότι η Sony επιτρέπει επιτέλους το cross-platform play του Fortnite στο PlayStation 4.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΗ Epic επιβεβαιώνει ένωση των λογαριασμών Fortnite μετά τις ανακοινώσεις της SonyΤρίτο και μάλλον τελευταίο tease για το Fortnite Season 6Fortnite: Νέο tease για το Season 6 του παιχνιδιού

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Αναζητήσεις
εικονες fortnite εικον
Τυχαία Θέματα