Τα «θέλω» του Παντελίδη

Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα μεταγραφικά θέματα στον Άρη και αυτό που έχει μεγάλη σημασία στην παρούσα φάση και πριν ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για την αποχώρηση των παλιών και την έλευση των νέων ποδοσφαιριστών, είναι τα «θέλω» του Σάββα Παντελίδη

Αυτό που κατ΄ αρχήν άρεσε στους φίλους της ομάδας από την πρόσφατη απολογιστική συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Έλληνας τεχνικός, είναι οι χαμηλοί τόνοι που κράτησε ο τελευταίος ενόψει της νέας χρονιάς.

Η συμμετοχή των «κιτρινόμαυρων»
στην Ευρώπη δεν «φούσκωσε» τα μυαλά των ιθυνόντων του συλλόγου που ακόμη πληρώνουν αμαρτίες του παρελθόντος σε όλα τα επίπεδα.
Στοιχείο που αν μη τι άλλο σχολιάστηκε θετικά από το σύνολο του κόσμου.

Το δεύτερο σημείο που τόνισε ο Παντελίδης είναι το καλό κλίμα που θέλει στα αποδυτήρια.
Απαράβατος όρος είναι για τον ίδιο να υπάρχει ηρεμία εκτός αγωνιστικού χώρου και γι΄ αυτό δεν απέφυγε να πει ότι τις προσεχείς ημέρες ενδέχεται να δούμε μια έκπληξη αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι πιθανό να αποδεσμευτεί ένα από τα πρωτοκλασάτα ονόματα της περσινής πλέον σεζόν.

Το τρίτο και εξίσου σημαντικό θέμα για την εύρυθμη λειτουργία ενός επαγγελματικού ποδοσφαιρικού συλλόγου, είναι η επικοινωνία μεταξύ του προπονητή, του αθλητικού διευθυντή και του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ που λαμβάνει και τις τελικές αποφάσεις.
Λίγες ημέρες πριν την συνέντευξη τύπου, στη Θεσσαλονίκη είχε διαρρεύσει ότι ο κ. Διαμαντόπουλος ενδέχεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Η συγκεκριμένη τριάδα ωστόσο δεν πρόκειται να «σπάσει» καθώς η μεταξύ τους συνεργασία κρίνεται εκ΄ του αποτελέσματος απόλυτα επιτυχημένη.

Εννοείται πως λάθη έγιναν και θα γίνουν, εννοείται πως θα καταλογιστούν ευθύνες, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι κάθε κίνηση να γίνεται με γνώμονα το καλό του συλλόγου.

Σε όλα τα παραπάνω λοιπόν έχει βρεθεί κώδικας επικοινωνίας και η συνεργασία των άμεσα εμπλεκόμενων έχει μπει στον… αυτόματο.

Από δω και στο εξής λοιπόν, η πρώτη κίνηση της ΠΑΕ είναι η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας με την προσδοκία ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί.
Οι πρώτες ενδείξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα είναι ενθαρρυντικές.

Στη συνέχεια θα αρχίσουν οι αποδεσμεύσεις, ενώ πολύ σύντομα θα έχουμε και τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις από τις συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές που ήδη έχουν πει το "ναι" για να συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γνωστοποιηθεί και το ακριβές πρόγραμμα προετοιμασίας, η ανακοίνωση της ημερομηνίας για την αναχώρηση της αποστολής στην Ολλανδία καθώς και τα τέσσερα ή πέντε φιλικά που θα δώσει εκεί η ομάδα.

Τέλος, γίνεται προσπάθεια για την διεξαγωγή φιλικού στο «Κλ. Βικελίδης» με εμπορική ευρωπαϊκή ομάδα, αν και υπάρχει πρόβλημα στις ημερομηνίες λόγω των υποχρεώσεων που αρχίζουν (φέτος) νωρίς.
Keywords
Τυχαία Θέματα