Τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων της Bundesliga (videos)

Με τα παιχνίδια Λειψία – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Χέρτα – Βόλσμπουργκ ολοκληρώθηκε (Κυριακή 25/8) το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στην Bundesliga.
Λειψία και Βόλφσμπουργκ νίκησαν και αμφότερες έκαναν το 2Χ2.

Μαζί με τις Ντόρτμουντ, Φραϊμπουργκ και Λεβερκούζεν είναι οι πέντε ομάδες που έχουν από 6 βαθμούς με ισάριθμες νίκες.

Στα παιχνίδια της Κυριακής:

Η Λειψία μετά το 4-0 στην έδρα της Ουνιόν στην πρεμιέρα, νίκησε 2-1 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Βέρνερ (στο 10’) και ο Πούλσεν (στο 80’) πέτυχαν
τα δύο γκολ των νικητών ενώ για την Αϊντραχτ (είχε νικήσει -στην πρεμιέρα- τη Χοφενχάιμ) σκόραρε ο Πασιένσια στο 89’.

Η Βόλφσμπουργκ νίκησε (3-0) εκτός έδρας τη Χέρτα με τον Βέγκορστ (9’ με πέναλτι), Μπρέκαλο στο 82’ και Ρουσιγιόν (90’+1') να πετυχαίνουν τα γκολ νίκης.

Στα ματς του Σαββάτου:

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η Μπάγερν που με τρία γκολ του Λεβαντόφσκι νίκησε 3-0 εκτός έδρας της Σάλκε.

Σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στη Χοφενχαϊμ και τη Βέρντερ, οι γηπεδούχοι κατάφεραν και πήραν τη νίκη με 3-2 με το γκολ που πέτυχε στο 87΄ο Καντεζάμπεκ.

Εύκολη εκτός έδρας επικράτηση για τη Λεβερκούζεν καθώς νίκησε (3-1) στο Ντίσελντορφ τη Φορτούνα.

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση η Γκλάντμπαχ, νίκησε (3-1) εκτός έδρας τη Μάιντζ.

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Αούγκσμπουργκ και Ουνιόν. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν με παίκτη λιγότερο τον αγώνα, λόγω της αποβολής του Σλότεμπεργκ στο 83'.

Η Φράιμπουργκ νίκησε (3-1) εκτός έδρας την Πάτερμπορν που παραμένει στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα χωρίς βαθμό μαζί με Βέρντερ, Κολονία και Μάιντζ.

Το παιχνίδι της Παρασκευής:

Την Παρασκευή η Ντόρτμουντ νίκησε (3-1) εκτός έδρας νίκη την Κολονία. Οι φιλοξενούμενοι έχαναν 1-0 μέχρι το 70' (με το γκολ του Ντρέξλερ στο 29’) αλλά στη συνέχεια (από το 70’ και μετά με Σάντσο, Χακίμι και Αλκάθερ) γύρισαν το ματς πετυχαίνοντας τρία τέρματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα