Τα πλάνα των «ερυθρόλευκων» για τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την Κυριακή τον Ολυμπιακό, σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Περιστερίου που στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει με 1-0 στο Καραϊσκάκη, εντός έδρας έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα από τον Παναιτωλικό. Μακριά από το Φάληρο, οι «Πειραιώτες» επικράτησαν σε πέντε αγώνες, έφεραν δύο ισοπαλίες και γνώρισαν ισάριθμες ήττες.

Χρέη πρώτου προπονητή θα εκτελέσει ξανά ο Χρήστος Κόντης, καθώς την Τετάρτη
ο Οσκαρ Γκαρθία διαγνώστηκε με φλεγμονή στη σκωληκοειδίτιδα και την Πέμπτη υποβλήθηκε σε επέμβαση. Εκτός πλάνων των "ερυθρόλευκων" βρίσκεται ο τιμωρημένος Αλεξί Ρομαό και ο τραυματίας Σισέ, που έχει ενοχλήσεις στα πλευρά. Αντιθέτως, ο Μπιορν Ενγκελς γυμνάστηκε το Σάββατο για δεύτερη ημέρα κανονικά και αναμένεται να βρεθεί στην ενδεκάδα παίζοντας στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Μποτία που εξέτισε την ποινή του για την αποβολή του στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Για αγωνιστικούς λόγους δεν υπολογίζονται οι Σεμπά, Ιγκόρ Σίλβα, Βέργος και Σκαφίδας.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στην ενδεκάδα θα είναι οι Προτό, Ελαμπντελαουί, Ενγκελς, Μποτία, Χατζισαφί, Ταχτσίδης, Ζιλέ, Φορτούνης, Μιραλάς, Μάριν και Ανσαριφαρντ. Στην αποστολή που απαρτίζουν 20 ποδοσφαιριστές βρίσκεται μετά από καιρό ο Αντρέ Μάρτινς. Συνοπτικά στην αποστολή είναι οι: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ταχτσίδης.

Ο αγώνας του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Περιστέρι. Θα αρχίσει στις επτά και μισή το βράδυ και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports1HD.
Keywords
Τυχαία Θέματα