Απόδραση από το “Κάστρο” της Σπάρτα (video)

Ήταν ένα δύσκολο βράδυ για την Άιντχοφεν. Η πρωτοπόρος αντιμετώπισε εκτός έδρας την Σπάρτα Ρότερνταμ και χρειάστηκε δύο πανέμορφα γκολ του Μπέργκβαϊν για να πάρει την νίκη!

Οι παίκτες του Φιλίπ Κοκού μπήκαν με υπεροπτική διάθεση στο γήπεδο και το πλήρωσαν! Η Σπάρτα προηγήθηκε με την κεφαλιά του Ντούγκαλ και το “Κάστρο” - όπως ονομάζεται το γήπεδό της - πήρε φωτιά!

Οι παίκτες του Ντικ Αντβοκάατ γύρισαν άμεσα πίσω από την μπάλα καθώς ο δάσκαλος (Άντβοκαατ) αποφάσισε να
βάλει δύσκολα στον μαθητή (Κοκού). Το ματς πήγε στην δύναμη και στο 41ο λεπτό ο Μάουρο Ζούνιορ κέρδισε την μάχη από τον Ντούγκαλ, η μπάλα κατέλησε στον Μπέργκβαϊν ο οποίος έστειλε την μπάλα εκεί όπου ο τερματοφύλακας Χουτ δεν μπορούσε να αντιδράσει!

Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο και το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο εκκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Με καταπληκτικό γκολ του Μπέργκβαϊν ο οποίος γύρισε το ματς!

Ο κόουτς Άντβοκαατ αποφάσισε να ρισκάρει, φρέσκαρε την επίθεσή του και η ομάδα του έδειξε να το πιστεύει. Πίεσε, έκλεισε την πρωτοπόρο στην περιοχή και έκανε δύο μεγάλες ευκαιρίες αλλά ο Ζουτ ήταν εκεί!

Ο τερματοφύλακας της PSV ήταν εκεί στο φοβερό γυριστό του Αχάναχ στο 72ο λεπτό ενώ η κεφαλιά του Αχέ στο 86ο λεπτό πέρασε ελάχιστα άουτ. Λίγο πριν το τέλος, με όλη την Σπάρτα στην επίθεση, ο Μπέργκβαϊν είχε ευκαιρία για χατ-τρικ όμως έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!

Τελικό σκορ 2-1 για την Άιντχοφεν που οτι και να γίνει στο ματς του Άγιαξ με την Τβέντε είτε θα αυξήσει την διαφορά (+10) είτε θα διατηρήσει το +7 από τον Αίαντα! Αποστολη εξετελέσθη αλλά με πολύ κόπο και άγχος στο “Κάστρο” του Ρότερνταμ!
Keywords
Τυχαία Θέματα