Τα πιο δημοφιλή anime του Crunchyroll ανά χώρα για το 2018

"Boruto" και "My Hero Academia" στις πρώτες θέσεις.

Το Chruncyroll δημοσίευσε τα δεδομένα των πιο δημοφιλή, στις προβολές, anime ανά ήπειρο και χώρα για το 2018 αποκλειστικά στο IGN. Και, απ'ότι φαίνεται, κάθε χώρα έχει κατοίκους οι οποίοι απολαμβάνουν τις ιαπωνικές σειρές κινουμένων σχεδίων που ξεπήδησαν και ζωντάνεψαν από τις σελίδες των manga.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους τίτλους που προτίμησαν οι θεατές. Για την Ευρώπη

βλέπουμε 5 τίτλους που κέρδισαν τις προτιμήσεις, και συγκεκριμένα τα "Boruto", "Black Clover", "Darling in the Franxx", "My Hero Academia" και "Dragon Ball Super".

Σε Βόρειο και Κεντρική Αμερική ξεχώρισαν 5 τίτλοι, με 3 ομοιότητες και δύο διαφορές από την Ευρώπη, οι "My Hero Academia", επικρατώντας κατά πολύ έναντι των άλλων, "Black Clover", "Boruto", "One Piece" και "Death March to the Parallel World Rhapsody".

Τρεις τίτλοι πήραν το προβάδισμα στη Νότιο Αμερική, "My Hero Academia", "Black Clover" και "Boruto", και 5 παραπάνω στην Ωκεανία, οκτώ στο σύνολο, με τους 3 προηγούμενους να συμπληρώνουν τα "Megalobox", "The Ancient Magus' Bride", "Cells at Work", "Idolish7" και "Ninja Girl and Samurai Master".

Στην Αφρική, ανάμεσα σε ήδη προαναφερθέντες τίτλους, βρέθηκε και το "Hanebado", ενώ η Ασία κατακλύστηκε από "Boruto" και έφερε το "Citrus" στη δεύτερη θέση.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε κάθε anime που εμφανίστηκε στη λίστα:

My Hero Academia Boruto: Naruto Next Generations Black Clover Darling in the Franxx Hanebado! Citrus Dragon Ball Super One Piece Death March to the Parallel World Rhapsody Megalobox The Ancient Magus' Bride Cells at Work Idolish7 Ninja Girl and Samurai Master

Αξίζει να σημειωθεί και το ποιους τίτλους παρέχει το Crunchyroll ανά χώρα, οι οποίοι έχουν αρκετές διαφοροποιήσεις. Το "My Hero Academia" προβάλλεται, μέσω της πλατφόρμας του, μόνο σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νότιο Αφρική, Δανία, Ισλανδία, Νορβηγία, Σουηδή και Λατινική Αμερική. Στις εποχιακές ανακοινώσεις του Crunchyroll δημοσιεύονται όλες οι σχετικές πληροφορίες.

Πρόσφατα, η πλατφόρμα ανακοίνωσε πως έχει περισσότερους από 45 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, 12 εκατομμύρια μηνιαίως ενεργούς και 2 εκατομμύρια συνδρομητές. Μαζί με τα δεδομένα που αποκάλυψε, το Crunchyroll ανακοίνωσε και μία νέα επιλογή που ονομάζεται Crunchy Mix, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια λίστα με τα προτεινόμενα, κατ' αυτούς, anime και να τη μοιραστούν με τους υπόλοιπους.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Οι ήρωες του "Digimon Adventure" μεγάλωσαν για τη νέα ταινία 20+1 anime που έγιναν 10 ετών το 2018 Αποκαλύφθηκε η νέα ταινία του σκηνοθέτη του "Your Name", Makoto Shinkai

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα