Έκθεση με θέμα το cheating έβαλε η Bethesda

Σε παίκτες οι οποίοι δεν έπαιζαν σύμφωνα με τους κανόνες.

Έκθεση με θέμα το cheating αποφάσισε να βάλει η Bethesda σε παίκτες οι οποίοι χρησιμοποίησαν λογισμικό τρίτων για να κλέψουν στο Falout 76.

Οι παίκτες αυτοί, σύμφωνα με το pcgamer, φαίνεται πως χρησιμοποίησαν δύο διαφορετικά λογισμικά για να πετύχουν το στόχο τους. Αυτά δεν είναι άλλα από το Cheat Engine και το Reshade. Τότε είναι που η Bethseda αποφάσισε να φανεί αμείλικτη και να μπανάρει τους λογαριασμούς τους.

Κάποιοι βέβαια

παραπονέθηκαν ότι οι λογαριασμοί τους μπαναρίστηκαν ενώ οι ίδιοι δεν χρησιμοποίησαν mod που θα τους έδινε κάποιο ουσιαστικό πλεονέκτημα στο παιχνίδι(π.χ. visual enhancement mod). Τότε μέλος της εταιρείας τους παρέπεμψε στη σελίδα υποστήριξης.

Όμως για τους υπόλοιπους τα πράγματα δεν ήταν τόσο ευχάριστα. Η Bethesda φαίνεται να έβαλε νερό στο κρασί της και είπε ότι θα αναιρέσει το ban αν αυτοί γράψουν μια έκθεση με θέμα "Γιατί η χρήση λογισμικού τρίτων είναι επιζήμια για την κοινότητα ενός online game".

Τμήμα του mail που έστειλε η εταιρεία στους παίκτες μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Εσάς πως σας φάνηκε η κίνηση της εταιρείας;

IGN GreeceΗ Bethesda επιβεβαιώνει ότι διέρρευσαν προσωπικά δεδομένα παικτώνH Bethesda καταλάθος δημοσίευσε προσωπικά δεδομένα παικτώνBethesda: Δεν ξεχάσαμε τα Single Player Games

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα