Τα όνειρα του Μαρτίνες εκπληρώθηκαν πολύ γρήγορα

Το καλοκαίρι η Ίντερ έβγαλε από τα ταμεία της περίπου 23 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ράσινγκ Κλουμπ. Ενθουσισμένος από την εμπειρία που βειώνει στην Ιταλία τονίζει ξεκάθαρα «ότι θέλει να γράψει ιστορία με την Ίντερ».
Στα 21 του χρόνια ο Μαρτίνες θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στο παγκόσμιο ποδόσφαορο. Η εξέλιξη ήρθε πολύ γρήγορα. Ράσινγκ Κλουμπ, Όντερ και Εθνική Αργεντινής. Ποιόν επιθετικό έχει ως πρότυπο;

«Ο αγαπημένος μου
επιθετικός πάντα το έλεγα ότι ήταν ο Φαλκάο. Τον θαυμάζω για τον τρόπο του παιχνιδιού θέλω να του μοιάσω. Τώρα μαθαίνω πολλά από τον Ικάρντι μου δίνει μεγάλη βοήθεια και τον ευχαριστώ γι 'αυτό».
Ο Μαρτίνες υποκλίνεται στο μεγαλείο του Ικάρντι:

«Ξοδεύουμε πολύ χρόνο μαζί. Με βοηθά σε αυτούς τους πρώτους μήνες και είμαι ευγνώμων γι 'αυτό. Παρέχει πάντα το 100% στους συμπαίκτες του, είναι πάντα διαθέσιμος για να βοηθήσει τους νέους παίκτες για να βελτιωθούν τεχνικά. Ξέρει πώς να ελίσσεται ανάμεσα και από τους δύο αντίπαλους στόπερ και είναι σημαντικό να πάρουμε μπάλες στην πλάτη της άμυνας.
Ο 21χρονος επιθετικός δηλώνει ενθουσιασμένος από την προοπτική συμμετοχής του στο Tσάμπιονς Λιγκ:
«Είμαστε μια νέα ομάδα, με πολλούς νέους παίκτες. Εξακολουθούμε να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον και προσπαθούμε να καταλάβουμε τις ιδέες του προπονητή μας, Λουτσιάνο Σπαλέτι. Είμαι στην ευχάριστη θέση να συμμετάσχω στο Τσάμπιονς Λίγκ. Θα παίξουμε μερικά όμορφα παιχνίδια απέναντι σε μεγάλες ομάδες, την Τότεναμ και την Αϊντχόφεν, οπότε θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να γράψουμε ιστορία».
Keywords
Τυχαία Θέματα