Η "πρώτη" του Απόλλωνα Πόντου

Την πρώτη του συγκέντρωση και την πρώτη του προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν στη Football League έκανε (10/9) ο Απόλλων Πόντου με τα ζητήματα πάντως που έχουν να κάνουν με την επόμενη μέρα της ομάδας να είναι πάντα ανοιχτά σε ό,τι αφορά στο διοικητικό. Στην προπόνηση δεν έδωσε το “παρών” ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης (φωτό) που βρισκόταν στην Αθήνα. Την επιμέλεια είχε ο γυμναστής, Χρήστος Καλαμαράς.

Απέκτησε Θεοδωρόπουλο

Στην
προπόνηση ήταν και Κώστας Θεοδωρόπουλος, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο 28χρονος τερματοφύλακας (ύψος 1.96) που έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία. Ο Θεοδωρόπουλος ήταν το ένα από τα επτά νέα πρόσωπα, μαζί με τους εξής: Νίκος Τσουμάνης, Τάσος Δημητριάδης, Παντελής Θεολόγου, Νίκος Πουρτουλίδης, Κώστας Δρίζης και Μιχάλης Καλλέργης. Ηταν επίσης επτά παίκτες από την ομάδα της προηγούμενης σεζόν (Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Κυβελίδης, Καλογέρης, Γ.Καλαϊτζίδης και Δαλιανόπουλος) καθώς ιαι 12 παίκτες από την ομάδα Νέων, οι: Κουσίδης, Παπουτσής, Κύρκου, Μπίλης, Καλλίας, Λαζαρίδης, Τουλής, Κύρτζος, Δραγάνης, Κοιλανίτης, Λουφάκης, Δαμουλάκης, Πλευρίτης.

Για τον Φολτόπουλο

Η ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση συμμετέχοντας στο πένθος -των συγγενών και των ανθρώπων που τον γνώριζαν- για τον Φώτη Φολτόπουλο. Αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Ο πιστός και γνήσιος φίλαθλος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ο Φώτης Φολτόπουλος, νικήθηκε από την ασθένειά του, παρά τη μεγάλη μάχη που έδωσε. Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου πενθεί τον θάνατο του αγαπητού μας Φώτη κι εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό παράδεισο, Φώτη».
Keywords
Τυχαία Θέματα