Τα οφειλόμενα της... οργής για Άρη

"Φωτιά" έβαλε στους διοικούντες την ΠΑΕ Άρης η κλήση της ομάδας σε απολογία για αύριο (24/10) στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League1 με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 35077/15-10-2019 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.

Η κλήση αφορά χρωστούμενα προς τους διαιτητές των εντός έδρας αγώνων της ομάδας. Η ΕΠΟ έχει αποφασίσει αυτά να καταβάλλονται από τους συλλόγους την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα. Τουτέστιν, η ΠΑΕ Άρης στις 3/10 έπρεπε να είχε καταβάλλει 16.000 ευρώ συνολικά για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό (6/10) και αυτόν με τον Παναιτωλικό, που έπεται την προσεχή Κυριακή (27/10).

Αν αποδειχθεί ότι είναι έτσι, τότε οι "κίτρινοι" κινδυνεύουν με χρηματικό πρόστιμο ίσο με το ποσό που οφείλει, ενώ αν δεν καταβάλλει τα χρήματα εντός 30 ημερών από την ημέρα της απόφασης, κινδυνεύει με αφαίρεση ενός βαθμού.

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης σχολίαζαν σήμερα (23/10) ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα, όσον αφορά τη δίωξη. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, ο σύλλογος πληρώνει κανονικά τη διαιτησία κάθε αγώνα την εβδομάδα πριν το παιχνίδι και όχι ένα μήνα πριν όπως θέλουν οι διοικούντες την ΕΠΟ.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης έλεγαν ακόμη ότι: "Έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος. Αν το πρόβλημα είναι ο Άρης που οι διαιτητές ήταν επί μήνες απλήρωτοι, τότε ας μας το πουν από την ΕΠΟ να βάλουμε πλάτη.Απορούμε, όμως, πραγματικά πως ο κύριος Θεοφίλου παραμένει στη θέση του. Κάνει επιλεκτικά τη δουλειά του, αγνοώντας σκάνδαλα, όπως αυτό με την travel plan, όπου καταχράστηκαν 3.5 εκατομμύρια. Τσιμουδιά γι αυτά... Η διαιτησία του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής πληρώθηκε σήμερα".
Keywords
Τυχαία Θέματα