Τα “λεωφορεία” της Ναντ ήταν γεμάτα δώρα! (video)

Το τελικό 4-1 κολακεύει την Παρί Σεν Ζερμέν. Ναι, η ομάδα του Ουνάι Έμερι ήταν ανώτερη και ποιοτικότερη από την Ναντ αλλά αν δεν βοηθούσαν οι φιλοξενούμενοι θα ήταν ένα δύσκολο απόγευμα.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι είχε υποσχεθεί στην συνέντευξη τύπου δύο λεωφορεία για να σταματήσει την επίθεση της Παρί. Δεν είχε πει ψέματα. Η ομάδα του έπαιξε ένα αρκετά αμυντικό 4-5-1 ελπίζοντας σε κάποια αντεπίθεση να σκοράρει.

Η Παρί με αλλαγές
στην ενδεκάδα και... χωρίς κέφι έμοιαζε να περιμένει τα δώρα της Ναντ για να πάρει προβάδισμα και αυτά δεν άργησαν. Ένα κλέψιμο στο κέντρο και 1-0 από τον Καβάνι στο 38ο λεπτό... μια ασυνεννοησία του Τουρέ με τον Ταταρουσάνου και 2-0 στο 42ο λεπτό από την σέντρα του Ντι Μαρία που πέρασε ανάμεσα τους.

Ο Ρανιέρι πήρε ένα μικρό ρίσκο στο δεύτερο ημίχρονο. Έριξε στο ματς τους Ιλοκί και Νακουλμά και ο τελευταίος, πενήντα-τέσσερα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο ματς μείωσε σε 2-1.

Αλλά τα δώρα δεν είχαν τελειώσει. Στο 65ο λεπτό ο Παστόρε σούταρε, ασταθώς ο Ταταρουσάνου απέκρουσε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του ενώ στο 79ο λεπτό ο Ντιεγκο Κάρλος σημάδεψε τον συμπαίκτη του Παλουά... η κόντρα ήταν μισό γκολ για τον Καβάνι που σε κενή εστία δεν αστόχησε.

Ο Ουρουγουανός έγινε ο πρώτος παίκτης μετά το 1972 με δεκαπέντε γκολ μετά από δεκατρία ματς στην μεγάλη κατηγορία του Γαλλικού ποδοσφαίρου παίρνοντας το ρεκόρ του Ντικ Φαν Ντάικ (Νις) που είχε πετύχει δεκατέσσερα γκολ την σεζόν 72/73!

Η Παρί νίκησε 4-1 και έφυγε στο +6 από την Μονακό μια εβδομάδα πριν την αντιμετωπίσει στο Πριγκηπάτο στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής.

Ο προπονητής της Ναντ, Κλάουντιο Ρανιέρι είχε πει πως θα βάλει δύο λεωφορεία για να σταματήσει την Παρί και δεν είπε ψέματα. Η τετράδα της άμυνας απαρτιζόταν από τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς, οι μόνιμοι μπακ έπαιζαν σαν μπακ χαφ, ενώ στο κέντρο ητάν δύο αμυντικοί μέσοι και ένας κεντρικός μέσος... κάπου στην επίθεση ήταν μόνος του ο Σάλα.

Η Παρί φάνηκε από την αρχή ότι δεν είχε διάθεση να ανεβάσει ρυθμούς. Ο κόουτς Έμερι ξεκούρασε και μερικούς παίκτες. Η πρώτη φάση ήταν για τους φιλοξενούμενους με τον Ντιμπουά να μην μπορεί να κάνει καλό σουτ, μόνος απέναντι από τον Αρεολά.
Keywords
Τυχαία Θέματα