Τα κάνει όλα και συμφέρει ο Γκολ - οβίν!

Ο μέσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ήδη έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων της Premier League πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ στην επιβλητική νίκη της οικοδέσποινας κόντρα στην αδύναμη Σαουδική Αραβία.

Έχτιζε τις περισσότερες επιθέσεις των γηπεδούχων, έδωσε έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του και πέτυχε ένα
πανέμορφο γκολ με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ. Μάλιστα έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του μουντιάλ που βάζει γκολ με φάουλ και ο πρώτος που μοιράζει δύο ασίστ και βάζει γκολ!

Η Ρωσία πριν ξεκινήσει το μουντιάλ, θεωρείτο από τα μεγαλύτερα αουτσάιντερ στην διοργάνωση καθώς βρίσκεται στον βυθό σε ότι αφορά στην κατάταξή της στη FIFA σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες, όμως ο Γκολοβίν είχε διαφορετική άποψη.

Πάντα στην κατάλληλη θέση, έκοβε, μοίραζε, έστρωνε, σκόραρε..εν πολλοίς έκανε τα πάντα! Σχεδόν ήταν αλάνθαστος, αν εξαιρέσουμε τον δισταγμό του να σουτάρει, καθώς δοκίμασε μόλις ένα σουτ και αυτό βρήκε στόχο στο 93ο λεπτό!

Αυτός ο δισταγμός, ίσως στοιχίσει στην Ρωσία, καθώς Αίγυπτος και Ουρουγουάη που ακολουθούν δεν έχει σχέση με τους Σαουδάραβες. Ο 22χρονος θυμίζει λίγο την περίπτωση του Νειμάρ, όταν ο Βραζιλιάνος προσπάθησε πριν από 4 χρόνια να σηκώσει στις πλάτες του ένα ολόκληρο έθνος στα γήπεδα της πατρίδας του το 2014 (τραυματίσητκε στον αγώνα με την Κολομβία και εγκατέλειψε). Μέχρι στιγμής τα έχει κατάφερει και με το παραπάνω.

Έπεται και συνέχεια.
Keywords
Τυχαία Θέματα