Τα επόμενα δύο "Mission: Impossible" έκλεισαν ραντεβού με τους κινηματογράφους

Ο ασταμάτητος Ethan Hunt.

Ο Ethan Hunt θα επιστρέψει, επιβεβαιωμένα, ακόμα δύο φορές στη μεγάλη οθόνη για νέες αποστολές, και ο Tom Cruise νωρίτερα μας είχε ενημερώσει σχετικά με τα έτη που θα κάνουν πρεμιέρα οι ταινίες.

Όπως μαθαίνουμε από το Collider, οι ημερομηνίες έχουν γίνει πιο συγκεκριμένες και επίσημες. Το "Mission: Impossible 7" θα βρεθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Ιουλίου του 2021 (ΗΠΑ), μία κοντινή πρεμιέρα σε αυτές των προκατόχων του "Rogue Nation" και "Fallout", που διέγραψαν εισπρακτικές

επιτυχίες.

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της πέμπτης και έκτης ταινίας του franchise, Christopher McQuarrie, αναλαμβάνει εξίσου την έβδομη και την όγδοη. Τα γυρίσματα φημολογούνταν πως θα ξεκινήσουν το 2019, φορτώνοντας αρκετά το πρόγραμμα των συντελεστών αφού θα γυριστούν η μία πίσω από την άλλη.

Οι υποθέσεις φαίνεται πως θα βγουν πραγματικές, αφού το "Mission: Impossible 8" ορίστηκε να κάνει πρεμιέρα στις 5 Αυγούστου του 2022 (ΗΠΑ). Εν τω μεταξύ, τον Tom Cruise θα δούμε και το 2020 σε, γνωστό του, πρωταγωνιστικό ρόλο, για το "Top Gun: Maverick", που θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου 2020.

Το sequel του "Top Gun", του 1986, αποτελεί και τον λόγο που θα μεσολαβήσει το διάστημα των τριών χρόνων μεταξύ της έκτης και της έβδομης ταινίας "Mission: Impossible". Η Paramount Pictures δήλωσε, νωρίτερα, πως προτιμά να αποφύγει την υπερβολική δόση Tom Cruise.

Με τα γυρίσματα και την παραγωγή των ταινιών να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα, δεν γνωρίζουμε και πολλές λεπτομέρειες που να τις αφορούν. Ο σκηνοθέτης ανέφερε, μόνο, πως σκέφτεται να επαναφέρει δύο χαρακτήρες από το franchise, τους οποίους έχουμε ήδη δει να πεθαίνουν στην τελευταία ταινία της σειράς.

Το "Mission: Impossible - Fallout" έκανε το ντεμπούτο του με $153,5 εκ. παγκοσμίως, ενώ τα συνολικά του έσοδα ανέρχονται στα $791 εκ.. Στην ταινία είδαμε τον Ethan Hunt (Tom Cruise) και την ομάδα του, την IMF(Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames), μαζί με γνωστούς συμμάχους (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan), σε ένα κυνηγητό με τον χρόνο μετά από μία αποστολή με κακή έκβαση. Οι Henry Cavill, Angela Bassett και Vanessa Kirby ήταν οι νέες προσθήκες στο δυναμικό cast.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Εκδικητές, Captain Marvel, Toy Story και πολλά ακόμα hot trailer φέτος για το Super Bowl Athens Fashion Film Festival - 25, 26 & 27 Φεβρουαρίου Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 28/01 - 03/02

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα