Φήμες μας προετοιμάζουν για πολλαπλά ταξίδια στην Zootopia

Όχι ένα, αλλά δύο sequels;

Η Disney λέγεται πως ετοιμάζει αρκετά sequels του "Zootopia".

Σύμφωνα με το FlickeringMyth.com, ο ηθοποιός που δάνειζε τη φωνή του στον Finnick, Tommy ‘Tiny’ Lister, αποκάλυψε τα νέα σε πρόσφατη συνέντευξή του.

"Σίγουρα θα κάνω και άλλο ένα 'Zootopia' με την Disney", είπε ο Lister. "Θα κάνουμε τρεις… Θα είμαστε

η μεγαλύτερη ταινία που θα παράγει η Disney. Η τελευταία κόστισε $240 εκ.. Αυτή ακούω ότι θα είναι $300 εκ.. Και αυτά τα χρήματα θα είναι του προϋπολογισμού, όχι της διαφήμισης".

Οι σκηνοθέτες της πρώτης ταινίας Bryon Howard και Rich Moore λέγεται πως θα επιστρέψουν για τα sequels.

Να υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη ταινία έκανε πάταγο στην χώρα μας και στο εξωτερικό, κατακτώντας την πρώτη θέση και στα δύο box office. Κατάφερε να ξεπεράσει το 1 δισ. σε εισπράξεις παγκοσμίως και βοήθησε την Disney να γίνει η πιο κερδοφόρα εταιρεία παραγωγής ταινιών για το 2016.

Παραγωγός ήταν ο Clark Spencer, το σενάριο είχαν γράψει οι Jared Bush και Phil Johnston, ενώ τις φωνές τους δάνειζαν οι Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Idris Elba, Jenny Slate, Nate Torrence, Bonnie Hunt, Don Lake, Tommy Chong, J. K. Simmons, Octavia Spencer, Alan Tudyk και Shakira.

Το "Zootopia" εξιστορούσε τις περιπέτειες της αστυνομικού Judy Hopps και του εγκληματία Nick Wilde, οι οποίοι αν και φυσικοί εχθροί, όχι μόνο λόγω των επαγγελμάτων τους, αλλά και του γεγονότος ότι η μία είναι κουνέλι και ο άλλος αλεπού, έπρεπε να συνεργαστούν για να ξεσκεπάσουν ένα ακόμα μεγαλύτερο έγκλημα που συνέβαινε στην ομώνυμη πόλη τους.

Η ταινία κέρδισε Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, Χρυσή Σφαίρα και ήταν υποψήφιο και για το Βραβείο BAFTA της ίδιας κατηγορίας. Η ταινία είχε τα προβλήματά της, καθώς ο σεναριογράφος Gary Goldman (Total Recall) υπέβαλλε αίτηση νομικής αγωγής απέναντι στην Disney για κλοπή της ιδέας του, κατά την οποία ισχυριζόταν ότι είχε την δική του εκδοχή για την ταινία, την οποία είχε στείλει σε εκτελεστικούς παραγωγούς της Disney δυο φορές και είχε απορριφθεί. Η μήνυση απορρίφθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2017.

Μέχρι να μάθουμε κάτι σίγουρο, ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Φεβρουάριο, θυμηθείτε τη γνώμη μας για την πρώτη ταινία και πείτε μας στα σχόλια τι πιστεύετε για τα sequels.

IGN GreeceΗ Disney κατηγορείται ότι υπέκλεψε το "Zootopia"H ταινία "Zootopia" στον… φυσικό της χώροΤο Zootopia της Disney ξεπέρασε το 1 δισ. στο box office

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα