Τα εισιτήρια με Απόλλωνα Σμύρνης


Η τελευταία αγωνιστική παράσταση της σεζόν μπροστά στο κοινό της θα είναι αυτήν της προσεχούς Κυριακής στα Πηγάδια για την Ξάνθη. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς υποδέχεται τον ουραγό της βαθμολογίας, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για ν΄ αντιμετωπίσει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στόχος της ακριτικής ομάδας είναι η καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών προκειμένου να μείνει μακριά από περιπέτειες. Άλλωστε βάσει
αυτών των δυο αγώνων έχει γίνει κι ο σχετικός προγραμματισμός με τους πλέον σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας να έχουν εκτίσει τις ποινές για κάρτες στις προηγούμενες – σαφώς πιο δύσκολες – αναμετρήσεις.

Για όλους όσοι θέλουν να βρεθούν την Κυριακή στις κερκίδες του γηπέδου των Πηγαδίων η ΠΑΕ Ξάνθη προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση: «Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε., ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, Α.Ο. ΞΑΝΘΗΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ., την ΚΥΡΙΑΚΗ 21/04/2019 και ώρα 19.00, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ως εξής:Για τους φιλάθλους, ΜΗ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, πώληση για:τη ΘΥΡΑ Α τιμή εισιτηρίου 10 €παιδικό εισιτήριο 5 €Α) Μέσω internet (www.viva.gr)Β) Από τα γραφεία του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ως εξής:Από Τρίτη 16/04 έως και Παρασκευή 19/04, από τις 10:00 έως 17:00Την Κυριακή 21/04, από τις 11.00 έως 16:30Από τις 17.30 θα λειτουργεί εκδοτήριο και στο γήπεδοΑπαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ».
Keywords
Τυχαία Θέματα