Τα είπε με Μπακάκη και Κλωναρίδη ο Χιμένεθ

O Μανόλο Χιμένεθ, στο πλαίσιο της προπόνησης, μίλησε τόσο στον Κλωναρίδη όσο και τον Μπακάκη για τα όσα είδε στο πάιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου.

Αναλυτικά:

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια και για την προσπάθεια και για το γεγονός πως καταφέρατε να μην αφήσετε να χαθεί ένα τέτοιο ματς. Μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε μόνο τελικούς μπροστά μας.

Ξέρω πως είστε κουρασμένοι και πως είναι δύσκολο. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο. Μόνο να πηγαίνουμε για να κερδίσουμε κάθε ματς. Πρώτα να κερδίσουμε την
Κυριακή στην Ξάνθη και μετά πάμε για να κερδίσουμε στο Κίεβο» ήταν μεταξύ άλλων, τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

«Δεν έκανες μόνο εσύ λάθος στο γκολ και είναι πολύ σημαντικό πως αμέσως μετά συνέχισες να παίζεις με το ίδιο θάρρος και την ίδια θέληση και βοήθησες την ομάδα» είπε ο Χιμένεθ στον Μπακάκη.

Επίσης ο Ισπανός τεχνικός, "ντόπαρε" ψυχολογικά και τον Κλωναρίδη. Άλλωστε ο Χιμένεθ θεωρεί πως ο "Κλώνα" βοήθησε, παρότι δεν είχε την σούπερ εμφάνιση. «Να ξέρεις πως βοήθησες πολύ ώστε να βγει το πλάνο που είχαμε κάνει. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Λάζαρο για το παιχνίδι που έκανε, αλλά βοήθησες και εσύ σ’ αυτό»
Keywords
Τυχαία Θέματα