Τα διαδικτυακά σχόλια των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ

Με όλα όσα έγιναν χτες στο γήπεδο της Τούμπας, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δεν είχαν διάθεση για … λόγια, παρά μόνον λακωνικές δηλώσεις που έγιναν κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο, όπως του τεχνικού, Ραζβάν Λουτσέσκου, που έκανε λόγο για «δειλούς», ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια για «αηδία».

Σε λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνέχισαν και περισσότεροι, καθώς ο διεθνής Πορτογάλος δημοσίευση απειλητικό μήνυμα με ύβρεις από συγκεκριμένο
άνθρωπο, ο οποίος ετεροχρονισμένα ισχυρίστηκε πως έχουν ... «χακάρει» το λογαριασμό του κι ότι δεν ήταν ο ίδιος αποστολέας του συγκεκριμένου μηνύματος, με τον Βιεϊρίνια να σημειώνει πως «αυτοί είσαστε».

Ο Χοσέ Ανχελ Κρέσπο σημειώνει πως «Μετά το σημερινό (σ.σ. χτεσινό) ο Ντόναλντ Τραμπ θ’ απαγορεύσει το χαρτί τουαλέτας καθώς είναι πιο επικίνδυνο από τα .... πυροτεχνήματα. Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ», σημειώνει.

Ο Τζάλμα Κάμπος αναφέρει: «Πιστεύω πως τους πήρε όλη την εβδομάδα να προπονηθούν γι’ αυτό το σόου. Ντροπή ... Αν δεν υπάρχει διάθεση να αγωνιστείς σ’ αυτήν την απίστευτη ατμόσφαιρα ... καλύτερα φύγε από το ποδόσφαιρο» και τον Φερνάντο Βαρέλα να είναι ο πρώτος που σχολιάζει κάτω από τη συγκεκριμένη δημοσίευση ως εξής: «Τώρα κατάλαβα πως παίρνουν τα πρωταθλήματα ... (κλόουν)».

Ο Δημήτρης Πέλκας σχολιάζοντας μια εικόνα της ομάδας συγκεντρωμένη στον αγωνιστικό χώρο, όπου άπαντες είναι αγκαλιασμένοι λέγοντας τις τελευταίες κουβέντες για την έναρξη γράφει: «Αυτή είναι η οικογένειά μας και κανείς δεν μπορεί να την καταστρέψει!!! Θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε, σας το υπόσχομαι!!!».

Τέλος, ο Γιώργος Σαββίδης, σε μια εικόνα του ιδίου και του πατέρα του ενώ αποχωρούν χτες από το γήπεδο χαμογελώντας, σχολιάζει σα να του λέει ο Ιβάν Σαββίδης: «Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος γιε μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα